Witam serdecznie, mam problem z aranżacją swojego przedogródka. Jest on od strony południowej, a ziemia piaszczysta. Nie mam na niego pomysłu. Im więcej przeglądam internet, aby czymś się zainspirować, tym większy mam mętlik i nie mogę się na nic konkretnego zdecydować. Od strony płotu chciałabym, aby rosło tam coś większego, tzn. do 1-1,5m wysokości (na pewno nie tuje). Bardzo też bym chciała, aby rósł w tym miejscu jakiś świerk który nie rośnie wysoki. To ma być rabata atrakcyjna przez cały rok, bo to przecież wizytówka reszty ogrodu. Bardzo proszę o pomoc w aranżacji tego kawałka ziemi. Pozdrawiam
Moje z zeszłorocznych patyczków. Kwiaty mają ale wiotkie są i słabowite. Podwiązuję i podpieram. Liczę, że się wzmocnią. Ziemię mają żyzna ale lekką. Woda przez nią przelatuje. Może to jest przyczyną. A może czasu potrzebują?
Takie bym chciał
albo takie
Te również mi się podobają
Dzięki za fotki, są super ławeczka w lasku też fajny pomysł, ciekawe czy liliowce zakwitną a jakie to są?
Zachwyca mnie dębolistna że taka mała a kwitnie.
Wrzuciłam dla Darii pokój Łukasza bo ma nowości. Pokój zielony chce zmienić na szary ale narazie stopuję zapędy bo rwa mnie uziemiła dosłownie i walczę o swoje zdrowie. I jeszcze kilka pomysłów ma narazie nowy tapczan i ledy kolorowe go cieszą. A Minecraft mu nie chodzi na moim laptopie po lipcowych szaleństwach