Coo?? już jest domek ?? kiedy to się stało..i nowa rabata na skarpie..i skrzynie przeniesione..yyyyy Madzia niewiem kochana co Ty tam bierzesz ale..podziel się
Kasiu mi też szczęka spada na Takie komplementy hihi cieszę się ,że moje poletko Ci się tak bardzo podoba …..a ja jakaś wiecznie niezadowolona żartuję
co do spójności hmmm chyba raczej nie ma jej,pomimo ,że staram się powtórzenia robić robię ogród pod siebie ,a jak mi nie pasuje ,to radzę się dziewczyn ….robię szybkie przemyślenia i zmieniam
niestety jestem wzrokowcem i dopiero jak coś rośnie to wiem czy mi pasuje czy nie ...na kartce to jedynie kształty mogę planować
jakoś nie mogę z tymi drzewami do ładu dojść ….najpierw mi się podobało ,a teraz już nie
Iwonka moje skrzynie to już chyba 4 miejscówkę mają ale emowi nie podobały się tu przy domu ….a poza tym mnie też zaczęło drażnić takie porozwalanie po kątach ….teraz przynajmniej domek ogrodnika ,owoce ,warzywka będą w jednym miejscu -i nie zamierzam tam ema wpuszczać z żadnymi jego przydaśkami -to moja część hihi ….
a te buki -to Purple fontain ….nie wiem czy pasują do brzóz ….ech coś nie mogę tych chciejstw swoich poukładać jakoś tak żeby mi pasowało
….ale umbry bardzo mi nie grają w tym miejscu -chyba się ich pozbędę ….mój ogród mało formalny -jedynie przedogródek ,a tam już miejsca nie ma …
może po prostu wywalę wszystkie inne i dam same brzozy ….może buki dam przy domku ech nie wiem jeszcze -muszę dłużej się zastanowić …
dziś odpoczywałam cały dzień ….chociaż trochę suszków wycięłam