Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Rododendronowy ogród II. 11:30, 12 mar 2013

Do góry
Gratulacje
Igiełkowy ogródeczek 11:29, 12 mar 2013

Do góry
Tak tak bukszpaniki i cisy na celowniku, czekam na relację ze szkółki, do której wcześniej link dałam, okazało się, że bliziutko koło jednej z nich mieszka Irenka
Początki w Kruklandii 11:26, 12 mar 2013

Do góry
Dał...dał...w przyszłym tygodniu wiosna wraca
Pokaż te doniczki,
To teraz będę wiedzieć jak ogrodowiczan poznać, dobrze że Żon dał się namówić
Blaski i cienie nowego życia 11:22, 12 mar 2013

Do góry
Zimno jeszcze przed nami, ale nie ma co się łamać, zobaczcie na długoterminową, w przyszłym tygodniu wreszcie wiosna
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:19, 12 mar 2013

Do góry
To super, czekam
Co z tym ogródeczkiem począć 11:17, 12 mar 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

A o 40 męczennikach u Hanii czytałaś...

Tak właśnie doczytałam, ale do wiadomości nie przyjmuję
Wystaczy że mój eM mnie ciągle stopuje i mówi, że środek zimy mamy, jak na razie nie pomylił się, bo to co na dworze się dzieje, to naprawdę styczeń przypomina
Ogród do odświeżenia 11:01, 12 mar 2013

Do góry
Prognozy są optymistyczne, w przyszłym tygodniu już wiosennie będzie,
wiem na razie na to nie wygląda, u mnie dużo śniegu leży i ciągle prószy,
bukszpany małe drogo sobie liczą, ale te większe nie tak źle o ile ładnie zagęszczone, mus zobaczyć,
Miłego dnia
Igiełkowy ogródeczek 10:58, 12 mar 2013

Do góry
JulkAd napisał(a)
Gosiu dzwoniłam do tej szkółki obok mnie...oszaleli chyba, cena hurtowa przy większej ilości za bukszpany 30 cm to 8 zł za szt, z gruntu pani jeszcze nie wie, ale gruntowe w wysokości 50-60 cm są za 21,60, dla mnie rozbój w biały dzień. Buziam wtorkowo

Za te małe to drogo bardzo, ale te większe nie tak źle, trzeba by było je zobaczyć, czy gęste, facet koło mnie oferuje takie za 12, ale czy bukszpan bukszpanowi równy, nie wiadomo, ja w przyszłym tygodniu jadę zobaczyć te większe, bo już wykopane, a z tymi małymi to się wstrzymam po świętach i tak w gruncie siedzą to nic im nie będzie jak zaczekają a pewność większa że nie przemarznięte. Szukaj dalej, może coś się jeszcze trafi. Pozdrówka
Igiełkowy ogródeczek 10:55, 12 mar 2013

Do góry
Jabeska napisał(a)
Istna bukszpanomania tu panuje pozdrowienia

hihihi.....
Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 10:14, 12 mar 2013

Do góry
Bardzo ładny projekcik, też jestem ciekawa tego drzewa, na co się zdecydowałaś?
U mnie też dużo śniegu, kto by pomyślał że w połowie marca tak nas zasypie, ale skoro mrozy to i dobrze, przynajmniej ze szmatami nie muszę latać.
Pozdrówka
Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 10:11, 12 mar 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)

Ja się też zapisuję do kolejki ... Gośku .. Jak u Ciebie skończy wyślij go do mnie .. A jeść mu damy, spokojnie ... Coby nam bidoczek nie osłabł

Ela trochę to potrwa, bo u mnie dużo roboty...hihihi
Trudne początki 10:07, 12 mar 2013

Do góry
Giza przykro mi bardzo, ale widzę że myśli powoli wracają do wiosny i ogródka,
najlepsze lekarstwo to czas oczywiście, leczy wszystkie rany,
buziam i pozdrawiam
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:00, 12 mar 2013

Do góry
Buziaki i ode mnie- połowinki mamy

Jurajski Ogród 09:58, 12 mar 2013

Do góry
Ja też się nie mogę napatrzeć, pięknie i klimatycznie, skałki i kamienie bardzo lubię.
pozdrawiam
Ogród w skali mikro :) 09:54, 12 mar 2013

Do góry
Witam z rańca, na łyżwy to raczej nie bo nogi mi jeszcze potrzebne będą, a ja jeździć nie umiem, ale na kawkę bardzo chętnie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 09:50, 12 mar 2013

Do góry
Śliczne wianki a ja czekam na Twoje Danusiu
U mnie dużo śniegu i ciągle pada, pozdrawiam
Ogród w skali mikro :) 22:46, 11 mar 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

Pisałam u siebie, z Wrocka mogę dostać jakby co, bo koło mnie ojciec tego gościa mieszka, więc zamówić można i przywiozą, a napaliłam się na takie duże 60cm za 12 zł to grzech nie brać, jeśli będą gęste, pojadę w przyszłym tygodniu i zobaczę- pan zachwalał, ale to wiadomo na własne oczy trzeba zobaczyć, to na szczęście blisko mnie. Z lidla dość drogo wychodzą- bo 3,60 za sztukę- o ile dobrze pamiętam około 20 cm, a koło mnie 3,5- 30 cm, oczywiście to zależy jaka jakość, a tego nie wiem bo nie byłam tam jeszcze w kwietniu się wybieram.
Cisy też namierzyłam, Irenka sprawdza bo ma najbliżej czy ładne są, koło mnie- 60 km jest druga ich szkółka więc na pewno się wybiorę, poczekam na opinię Irenki, ale wygląda to na plantację cisa- co mnie bardzo cieszy

Tobie się nie chce, a mi nóżki same chodzą, żeby już jechać
Buziam wieczorni i już zmykam

Kurczę ... Ten Wrocek to prawdziwe zagłębie wszystkiego .. To niesprawiedliwe , no nie ?.

Naprawdę fajne ceny wynalazłaś.. 60 cm za 12 zł, to jest cena wprost niemożliwa ... Ja po prostu zazdraszczam
,, też buziam
Ogród w skali mikro :) 21:50, 11 mar 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)

Gośku ... A cena u Ciebie teź atrakcyjna ?

Ja się jeszcze po szkółkach nie wybierałam .. Jakoś w ty zimnie mi się nie chce ... Czekam na ocieplenie ... I na buksiki w lidlu

Pisałam u siebie, z Wrocka mogę dostać jakby co, bo koło mnie ojciec tego gościa mieszka, więc zamówić można i przywiozą, a napaliłam się na takie duże 60cm za 12 zł to grzech nie brać, jeśli będą gęste, pojadę w przyszłym tygodniu i zobaczę- pan zachwalał, ale to wiadomo na własne oczy trzeba zobaczyć, to na szczęście blisko mnie. Z lidla dość drogo wychodzą- bo 3,60 za sztukę- o ile dobrze pamiętam około 20 cm, a koło mnie 3,5- 30 cm, oczywiście to zależy jaka jakość, a tego nie wiem bo nie byłam tam jeszcze w kwietniu się wybieram.
Cisy też namierzyłam, Irenka sprawdza bo ma najbliżej czy ładne są, koło mnie- 60 km jest druga ich szkółka więc na pewno się wybiorę, poczekam na opinię Irenki, ale wygląda to na plantację cisa- co mnie bardzo cieszy

Tobie się nie chce, a mi nóżki same chodzą, żeby już jechać
Buziam wieczorni i już zmykam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:37, 11 mar 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

Marzenka, no koło mnie, codziennie przejeżdżam! o zgrozo, zajrzę i zdam relację, raz u nich byłam!!!
Jutro zostaję w domu, ratować co się da, szkoda mi trochę i zajrzę do nich;
dziś miałam problematyczne zakupy, aż mnie głowa boli.

O to super podpytaj o ceny, szukałam i znalazłam tylko ja mam do nich 60 km, bo oni mają dwie szkółki, już się napaliłam, ale wolę wiedzieć czego się spodziewać, dzięki Irenko

A zakupy superowe, te doniczki na rynnę- świetny pomysł, też coś takiego poszukam,
i spóźnione ale Gratulacyjki składam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies