Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 21:06, 11 mar 2013

No troszku szkoda, ja do Gosi chyba mam najbliżej...jeszcze gdyby można było się teleportować, ale to za proste by było
JulkAd 21:09, 11 mar 2013

gierczusia napisał(a)

Ja też kcem ... A u mnie prognoza szaleje.. Najpierw miało być - 14 w środę .. A teraz to się przesuwa na -8 w sobotę.. A może wcale boczusiem przejdzie.. U mnie śniegu jak na lekarstwo ...

Przyślę Ci śnieg pocztą...może być?, on już dla mnie be, mróz tym bardziej, bo piec od grzania oszaleje - kominek nie da rady...
anula_wn 06:56, 12 mar 2013

Jula, to w sumie nie tak źle z tym śniegiem, co? aż nie wierzę, że to mówię ! no ale ten móz, a krokusy i tulipki już powyłaziły.....
miłego dzionka!
JulkAd 08:30, 12 mar 2013

Anula w ogrodzie śnieg jest ok, ale na chodniku mnie do szału doprowadza
zbigniew_gazda 08:32, 12 mar 2013

Jula reflektuję też na śnieg- na kilka dni do przyszłego wtorku. Pozdrawiam.
JulkAd 08:44, 12 mar 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Jula reflektuję też na śnieg- na kilka dni do przyszłego wtorku. Pozdrawiam.

Zbysiu wyślę kurierem
grazyna 08:53, 12 mar 2013

JulkAd napisał(a)
...ja już założyłam, że najbliższe wakcje te i może następne na ogród przeznaczam...i bez żalu jak na razie, ckni mi się uporządkowany ogród,

Julitka jak dobrze, że znalazłam taki wpis; co oznacza, że całkiem normalna jestem, gdy mówię, że wołami mnie nikt z ogrodu nie ruszy przez kilka kolejnych lat.
Raz, że także chciałabym podosadzać, pozmieniać co sobie poplanowałam i poświęcać czas wiosenny tylko na pielęgnowanie roślin.
Dwa - jak by to wszystko zakwitło zgodnie z opisami i terminami, to żal będzie wyjechać w porze kwitnienia ksocków.

Pytałaś u mnie o trawę pampasową - w sobotę M. ściął wszystkie suche liście i... nic więcej nie wiem.
Na dwoje babka wróżyła. Oczywiście, jeżeli padła po zimie, nie dokupię nowej. Nie ma sensu

Zazdraszczam Ci tych pięknych zielonych, szczelnych ścian z żywotników - pełna intymność już jest. A ja stale czekam

Ściskam serdecznie
Kindzia 08:58, 12 mar 2013

Julcia jak u Ciebie pampasowa nie przeżyje, to gdzie ma przeżyć pytam? Przecież u Was podobno najlżejsze zimy som...

U nas zero śniegu, rano -3.

Miłego
Gosiniak 11:01, 12 mar 2013

Prognozy są optymistyczne, w przyszłym tygodniu już wiosennie będzie,
wiem na razie na to nie wygląda, u mnie dużo śniegu leży i ciągle prószy,
bukszpany małe drogo sobie liczą, ale te większe nie tak źle o ile ładnie zagęszczone, mus zobaczyć,
Miłego dnia
gierczusia 17:52, 12 mar 2013

JulkAd napisał(a)

Przyślę Ci śnieg pocztą...może być?, on już dla mnie be, mróz tym bardziej, bo piec od grzania oszaleje - kominek nie da rady...

To ja bym prosiła tirem