Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 08:36, 12 mar 2013

Jakiś tydzień temu przeprowadziłam akcję podział kiścienia... Nic nie pisałam , bo się bojałam ,że go ślag jasny trafi i nie będzie się czym pochwalić ... Ale on od tygodnia dzielnie wytrzymuje .,, tylko teraz tak mrozi ,że się martwię o Bidulka... Okryć go ,ze względu na wiek niemowlęcy czy nie ??

gierczusia 08:39, 12 mar 2013

A jak zagląda tu do mnie jakiś Zbłąkany Amator Jazdy na Łyżwach ... To serdecznie zapraszam na swój taras .., woda powłaziła w szparki od ryflowania i łyżwy to jedyne wyposażenie w którym można się po moim tarasie obecnie poruszać ... Wstęp wolny kawa gratis
P

GosiaJoanna 09:10, 12 mar 2013

gierczusia napisał(a)

Znam ten masaż Gośku ... Ale on mnie bardzo bolał i siniaki miałam.. Że hoho !!! To tak ma być ???

Faktem jest że troche boli ale jak miałaś siniaki to prawdopodobnie wykonany był niepoprawnie oj bardzo niepoprawnie.
GosiaJoanna 09:22, 12 mar 2013

gierczusia napisał(a)
A jak zagląda tu do mnie jakiś Zbłąkany Amator Jazdy na Łyżwach ... To serdecznie zapraszam na swój taras .., woda powłaziła w szparki od ryflowania i łyżwy to jedyne wyposażenie w którym można się po moim tarasie obecnie poruszać ... Wstęp wolny kawa gratis
P

To ja z chęcią na łyżwy wpadnę i kawusię
anna_g 09:29, 12 mar 2013

gierczusia napisał(a)

Aniu .. Ten to anemik

A tak serio .. Skopiowałam ...ale moj sprzęt potraktował to jak obrazek

Anemik to nas tu wszystkie nie "obrobi" z masażem Ten różowy (widziałam chyba u Kasi "Bawarki" - też niczego sobie był Ale on podłogi mył
Miłego dzionka - u mnie chłodkiem powiało, ale na razie -2

Na łyżwy to ja też chętnie wpadnę - tym bardziej że sobie fajne spodenki na łyżwy kupiłam i .... nie byłam w nich ani raz - bo my wszyscy ciągle chorzy byli - tak na przemian
anna_g 09:32, 12 mar 2013

gierczusia napisał(a)
Jakiś tydzień temu przeprowadziłam akcję podział kiścienia... Nic nie pisałam , bo się bojałam ,że go ślag jasny trafi i nie będzie się czym pochwalić ... Ale on od tygodnia dzielnie wytrzymuje .,, tylko teraz tak mrozi ,że się martwię o Bidulka... Okryć go ,ze względu na wiek niemowlęcy czy nie ??

Ja bym pewnie niemowlaczka przynajmniej ciut przykryła Ale może jemu trza "zimnego chowu" i "twardej ręki" a co! dyscyplina od początku
Gosiniak 09:54, 12 mar 2013

Witam z rańca, na łyżwy to raczej nie bo nogi mi jeszcze potrzebne będą, a ja jeździć nie umiem, ale na kawkę bardzo chętnie
gierczusia 11:33, 12 mar 2013

GosiaJoanna napisał(a)

Faktem jest że troche boli ale jak miałaś siniaki to prawdopodobnie wykonany był niepoprawnie oj bardzo niepoprawnie.

Łooojć.. to chiba muszę masażystkę zmienić .. Gosku , przyjedziesz ???
gierczusia 11:36, 12 mar 2013

Gosiu i Aneczko.. to robimy dzis u mnie imprezkę na lodowisku... aGosinka od igiełek niech się nie martwi .. nauczymy a na pupę założymy podusię ,żeby nie ucierpiał ten cenny element
Milka 11:37, 12 mar 2013

wstawiam relację ze szkółki, główny temat- cisy