o czarnej agro wiem że się nie powinno ale na mojej wsi nie mam możliwości kupienia białej więc lepsza czarna niż żadna bo w nocy może być dużo poniżej 0. Rano troszkę rozwinę i tak przez ten tydzień musimy się "ubierać i rozbierać"
Gosiu dzwoniłam do tej szkółki obok mnie...oszaleli chyba, cena hurtowa przy większej ilości za bukszpany 30 cm to 8 zł za szt, z gruntu pani jeszcze nie wie, ale gruntowe w wysokości 50-60 cm są za 21,60, dla mnie rozbój w biały dzień. Buziam wtorkowo
Za te małe to drogo bardzo, ale te większe nie tak źle, trzeba by było je zobaczyć, czy gęste, facet koło mnie oferuje takie za 12, ale czy bukszpan bukszpanowi równy, nie wiadomo, ja w przyszłym tygodniu jadę zobaczyć te większe, bo już wykopane, a z tymi małymi to się wstrzymam po świętach i tak w gruncie siedzą to nic im nie będzie jak zaczekają a pewność większa że nie przemarznięte. Szukaj dalej, może coś się jeszcze trafi. Pozdrówka
Tak tak bukszpaniki i cisy na celowniku, czekam na relację ze szkółki, do której wcześniej link dałam, okazało się, że bliziutko koło jednej z nich mieszka Irenka
Gosiu mus je zobaczyć, ale obawiam się, że jeżeli z gruntu to do formowania(choć wtedy cena atrakcyjna) w kule lub stożki mogą być raczej nieciekawe, a na obwódkę to dla mnie za wysokie, no i za drogie. Bendem trzymać renke na pulsie