Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

beta 09:43, 12 mar 2013

Przyszłam się przywitać i podziękować za pomoc w identyfikacji....u nas też biało...ale ponoć to ostatni tydzień.....wianki cudne....ja ostatnio też z aparatem wystartowałam w kawiarni....
pozdrawiam....oby do wiosny....
Gardenarium 09:44, 12 mar 2013

Jabłka były na pięterku wśród starych mebli i w przyjemnym klimacie wybranym i sprawdzonym oczywiście przez Hanię wcześniej Tu nie weszłyśmy, tylko fotki koniecznie zrobiłam kontrolnie i rozpoznawczo, ale następnym razem mamy w planach.

Instagram Ogrodowiska
Bea 09:46, 12 mar 2013

Mam wrażenie, że te wianki są a la Ogrodowiskowe tylko wersji wielkanowcnej.
noemi 09:47, 12 mar 2013

Tak słyszałam, że u Magdy G. są zawsze piękne dekoracje. Wianki ekstra, dziękuję za fotki a Ty Danusiu , kiedy wiankujesz ? Święta w tym roku bardzo szybko.
Milka 09:47, 12 mar 2013

Może będzie okazja zobaczyć kiedyś to miejsce, bardzo klimatycznie brzmi..i ty lubisz takie miejsca
Grześ jest super chłopak, mój synek jakoś się nie palił do odgarniania śniegu.
Jadę obok po sąsiedzku obejrzeć cisy i bukszpany, mają okazy nawet 10 letnie, no ciekawa jestem
Wieloszka 09:47, 12 mar 2013

Wianki na wypasie Ale jakie mogłyby być w stolicy, i jeszcze u G.
A ja i tak wolę Twoje, z dekoracjami tylko dołem wianka i jeszcze niesymetrycznie rozłożonym "ciężarem" - ciekawsze, bardziej oryginalne
Właśnie przeglądam na nowo wątek o ubiegłorocznych dekoracjach wielkanocnych Ileż tu pomysłów!!!
Wieloszka 09:49, 12 mar 2013

irena_milek napisał(a)

Jadę obok po sąsiedzku obejrzeć cisy i bukszpany, mają okazy nawet 10 letnie, no ciekawa jestem

Irenko, przebieramy nóżkami czekając na wieści
Gosiniak 09:50, 12 mar 2013

Śliczne wianki a ja czekam na Twoje Danusiu
U mnie dużo śniegu i ciągle pada, pozdrawiam
Gardenarium 09:52, 12 mar 2013

Wieloszka napisał(a)
Wianki na wypasie Ale jakie mogłyby być w stolicy, i jeszcze u G.
A ja i tak wolę Twoje, z dekoracjami tylko dołem wianka i jeszcze niesymetrycznie rozłożonym "ciężarem" - ciekawsze, bardziej oryginalne
Właśnie przeglądam na nowo wątek o ubiegłorocznych dekoracjach wielkanocnych Ileż tu pomysłów!!!

No i tutaj tym razem Was zaskoczę tą niesymetrią, któras będzie symetryczna Prawie hehe

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 09:53, 12 mar 2013

noemi napisał(a)
Tak słyszałam, że u Magdy G. są zawsze piękne dekoracje. Wianki ekstra, dziękuję za fotki a Ty Danusiu , kiedy wiankujesz ? Święta w tym roku bardzo szybko.

Ja wiankuję z doskoku, pewnie nocą "jakomś", bo wybieram się na Niemcy i Holandię zaraz lada dzień jak stopnieją śniegi

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies