Dzizas!!! Jaki jarząb Jegomość ubrany w jesienne barwy gwiazdorzy Anula, coś pięknego. W ogóle jak oglądam Twoje zdjęcia zbieram szczękę z tarasu... na którym w tej chwili siedzę... Mistrzostwo!
Jarząbki chyba za mną chodzą, bo dzisiaj odwożąc córę do szkoły miałam zgrabnego jarząbka n atle białej ściany i zapragnęłam takiego baaaardzo.
Oj wiosną chyba będzie pracowitą u mnie.
A które z tyvh drzew przebarwiają się na żólto/pomarańczowo? Szukam czegoś do rogu działki ( pod drutami by roslo) Brakuje mi bardzo roślin w takich kolorach bo tylko broza z tylu domu sie tak przebarwia
Ten listek wygada jak doklejony Sliczny
Ta hortka jest super, właśnie o niej poczytałam i już zaczęłam myśleć czy by jej nie posadzić na słoneczku do tych cisow, Amanagowy itd...
napiszesz mi na priv gdzie zamawiałaś?
Wiesz co, ja też mam Jordana takiego jak Anula i on jakos inaczej wygląda.Ma drobniejsze listki i bardziej ząbkowane.Za to u mnie nie chce się przebarwiac niestety
U mnie parocja też piękne ma kolory liście to do wiosny się trzymają.
Ale wolno rośnie, bardzo wolno, przez pierwsze parę lat to tak jak by stała w miejscu, teraz trochę ruszyła i zrobiło się drzewko, bo był krzaczek.
U mnie przez te upały woda w oczku się zrobiła tragiczna, a tak fajnie było. Pewnie przez to że roślinki małe a słońce grzeje.
Kasiu, wstyd mi bardzo ale zdjęcia molini były tak kiepskie że stwierdziłam że nie warto pokazywać, nic nie widać. Miałam nadzieje że zapomnisz...
Ale skoro nie.
Izo wybacz że będę ci zaśmiecać
zdjęcia z połowy września
i z końca września
Zapowiadałam że szału nie będzie
ps Właściwie powinnam to dać u Kasi w wątku a teraz nie wiem jak przenieść.