Dziewczyny jesteście the best! Zawsze można liczyć na ciepłe słowo od Was! dziękuję!!!
Domi- już stygnie bym powiedziała, ale pomalutku sobie działałam, jak tylko miałam czas i pogoda pozwoliła.
Gosia Malgol- no sadzenie cebulowych nadal przede mną. Az się wzdrygam na samą myśl- nie lubię tego...brrr....
AnnaCh- jarząbki jednak z Twoich namiarów

Żywy płat miał być, ale Mirka z Wszystkiego po trochu ostudziła mój zapał

Obecnie przyznają, że na tej szerokości (ok.1,20 cm) jarząby, azalie i żywy płot nie mieliby szans się pomieścić.
Toszka- widzisz Kobieto, dobrze, że o tej ziemi powiedziałaś, bo wsypałam mu naprawdę dobrej mieszanki, więc jak już odłączę go na wiosnę od aparatury, na bank zawartość wylądowałaby na kompoście
Toszko, gdybyś się pojawiła, to chciałabym znać Twoje zdanie- okularowa- rabata nad szambem, którego głębokość nie została do tej pory odrkryta (głębokość wkopu). szambo nieczynne. Myślę bardzo serdecznie nad kolumnowymi dębami Green Pillar tam...czytam, że system korzeniowy mają początkowo palowy, a potem na boki lezą te korzenie. Co myślisz o ich przyszłości na tej rabacie? Idealne by były- liście zasychają, i niekoniecznie opadają przez zimę, ślicznie się przebarwia, no i byłby nawiązaniem do dębu po przeciwnej stronie.