uwielbiam kolor w ogrodzie i żarówy też
mam paletę kostki do ułożenia na obrzeża rabat tylko albo nie mam czasu bom w pracy albo...jak mam wolne to pogoda do bani
ładnie wygląda np granit ale to już wysoka półka... z cegły nie wiem czy będzie dobrze wyglądało więc co mi pozostanie kiedyś? Kostka. Twoja wygląda dość ładnie położona... chodzi o to aby można było kosić normalnie kosiarką nie wjeżdżając kołami na rabatę....
Kasiu pozwolę wkleić sobie zdjęcia kostki o którą pytałaś. Tak jak mówiłam, to zwykła betonowa kostka. Przemyśl dobrze obrzeża z tego materiału :/
Daj znać to zdjęcia usunę.
Kochana, ta kostka pomimo poprawek nigdy nie będzie wyglądała jak na początku a i fachowców już dość oni zawsze narzekają, niech mchem porasta będzie wyglądała na starą ale za to wieczną, buziole
Kochana, ta kostka pomimo że to granit nigdy nie będzie wyglądała jak na początku, ale tak jak mówisz dość fachowców i ich poprawek oni zawsze narzekają, niech porośnie ją mech i będzie już stara ale za to wieczna, buziole
Fajna zmiana. Wyobrażam sobie jaka ruina i bałagan musiał być przy tej wymianie kostki. Ja mam ten sam układ kolorystyczny, czyli jasna kostka z brązowym paskiem. Wszyscy mi odradzali, że to niepraktyczne, że ale się uparłam trochę się brudzi, że ale łatwo doczyścić.
Wiola - padłem do Twojego ogród aby przywitać się no i co by nie było z mojej strony że zaglądam rabaty Twoje bez wpisu u Ciebie.
Jeśli dalej nie podjęłaś decyzji co za wybrać na podłoże w miejscu gdzie ma stać pergola - to może jakaś podłoga z drzewa czyli deski? - takie rozwiązanie w tym miejscu ma też wiele zalet.