Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zielonym do góry...

Zielonym do góry...

Konieczki 13:27, 10 maj 2016

Ja w tym roku zrobiłamna mszyce herbatke tymiankową - będę nią tępić - zobaczyłam że mi zaatakowały rozchodniki
Krakus 10:23, 11 maj 2016

ja czasu niemam niestety nawet do sklepu podjechać ;/ taki jeden z minusów życia na wsi ;/

mi dłuugi weekend minął raczej budowlano ale tak jak pisałem wcześniej fajnie mieć Ciocię co tez lubi ogrody.. warzywnikiem na który nie mieliśmy czasu postanowiła sie zająć i "wydzierżawić"

wschodzące słońce fajnie podświetla rabaty...z moich ML widzę że chyba 3 przeżyły..
FC dalej nic nie dają oznak życia...

i jedyny miskant co u mnie chce rosnąć...

przyrosty z 3 maja...dzisiaj to juz chyba ze 3 razy większe...lubię ten zielony kolor
Krakus 10:29, 11 maj 2016

i postępu budowlane...
przy tarasie kostka skończona...

i juz powoli przed domem...

Konieczki 12:19, 11 maj 2016

No powiem CI że ta rabatka piękna
Kosta bardzo fajnie Ci idzie do przodu, masz jej trochę do położenia
07_Rene 12:29, 11 maj 2016

Jak się nie ma sklepu pod nosem to się przynajmniej przemyślane zakupy robi Z kostką to jest robota... ale chyba już finisz u Ciebie?
Warzywnik ogromny... szkoda, żeby chwastami zarosną, to niech ciocia skorzysta, a za rok, dwa jak czasu będziesz miał więcej będzie znowu jak znalazł
Krakus 14:28, 11 maj 2016

Konieczki - dzięki ale jeszcze nie skończona...przyciąć muszę trzmielina tak na 30 cm i zrobić dywan w koło śliw...
sliwy też ciachnę sporo...jedną wczoraj przyiąłem i się lepiej prezentuje..

trawy szkoda że wypadły... ale tak sie zastanawiałem czy za trzelinę nie dać szałwi a trawy dopiero za barberys tak gęściej co 1 m....

zasłoniłby to trochę część warzywną...

łapię sie juz na tym że milion pomysłów a jeszcze nawet jedna rabata nie dokończona

kostki coś koło 170 m2
Krakus 14:30, 11 maj 2016

07_Rene napisał(a)
Jak się nie ma sklepu pod nosem to się przynajmniej przemyślane zakupy robi Z kostką to jest robota... ale chyba już finisz u Ciebie?
Warzywnik ogromny... szkoda, żeby chwastami zarosną, to niech ciocia skorzysta, a za rok, dwa jak czasu będziesz miał więcej będzie znowu jak znalazł

he he he zawsze z kartka na zakupy chodzę...gorzej jak na kartke zapomnimy wpisać ale dzięki temu Moja Ż często gęsto improwizuje w kuchni i ja sie śmieję że w życiu chyba jeszcze nie wykonała przepisu od A do Z

z warzywnikiem racja a i bliżej na grandę będzie do Cioci chodzic
Krakus 08:20, 12 maj 2016

bez lilak w porannym słońcu niestety nie mój ale szczepki wziałem w jesieni i już rosną

i moja Królowa Jadwigi zaczyna spektakl w sumie fajnie że tak późno...po magnolii i pissardi będzie czas na rhodki

Konieczki 09:18, 12 maj 2016

No prepiękne kwiaty u mnie jeszcze pąki na rodkach
Bez - uwielbiam jego zapach
Krakus 09:40, 12 maj 2016

Konieczki napisał(a)
No prepiękne kwiaty u mnie jeszcze pąki na rodkach
Bez - uwielbiam jego zapach

no my też..dlatego w jadalni stoją na stole