Przerabianie ogródka pod swój gust
09:30, 15 wrz 2019
Koniecznie chyba chciala zabrac sie ze mna do domu 
Aniu, bo warto zaczac od siebie- nauczylam sie w ostatnich latach nie przejmowac tym co robia inni. Wazne, zeby moj maly swiat byl w porzadku. Inaczej idzie zwariowac. Np. nasi sasiedzi, ktorzy nie chcieli ciac swojej czesci zywoplotu i ktorych kilka razy o to prosilismy, bo inaczej bedziemy zmuszeni wyciac ich strone, zabronili swoim dzieciom zabawy z naszymi. A mowili, ze mamy ciac, ze im to obojetne wazne zeby ani centymetr na ich strone plotu przechodzil. A teraz jest obraza majestatu, bo oni nie sadzili, ze to zrobimy
Juz kilka razy mowilam, jak wazny jest dla mnie ladny zywoplot. No ale maja jak chcieli. A dwa dni temu moj syn wrocil zz podworka i powiedzial, ze corka sasiadow poszla bawic sie z nim na inna ulice, zeby rodzice nie widzieli. I ze to ma byc ich tajemnica, bo rodzice zabronili jej z moiimi synami sie bawic. A te dzieci jada na rowerach, patrza mi sie w twarz i ani dzien dobry ani nic. No dla mnie to asocjalne
Ja swoim dzieciom mowie, zeby zawsze milo pozdrawiali sasiadke, szczegolnie te, ktora przesladuja ptaki 
A co ja mam powiedziec?Mnie jaszczurka przesladowala
Dzis ma byc ostatni piekny dzien i od jutra o wiele zimniej. Jesien czuc w powietrzu.

Aniu, bo warto zaczac od siebie- nauczylam sie w ostatnich latach nie przejmowac tym co robia inni. Wazne, zeby moj maly swiat byl w porzadku. Inaczej idzie zwariowac. Np. nasi sasiedzi, ktorzy nie chcieli ciac swojej czesci zywoplotu i ktorych kilka razy o to prosilismy, bo inaczej bedziemy zmuszeni wyciac ich strone, zabronili swoim dzieciom zabawy z naszymi. A mowili, ze mamy ciac, ze im to obojetne wazne zeby ani centymetr na ich strone plotu przechodzil. A teraz jest obraza majestatu, bo oni nie sadzili, ze to zrobimy
A co ja mam powiedziec?Mnie jaszczurka przesladowala
Dzis ma byc ostatni piekny dzien i od jutra o wiele zimniej. Jesien czuc w powietrzu.