Sylwia podumaj nad posadzeniem - moim zdaniem nie pasuje do części owocowo/warzywnej - gdzieś reprezentacyjna - doczytałam że ma mieć mokro nawet bardzo
ciekawa też jestem czy te guziki utrzyma przez zimę
Aldona prosimy wstaw swojego i napisz czy tak mokro musi mieć
Latarek Ci u mnie pod dostatkiem, a m. szpanował swoją lampką od rowerka i nawet dziewczyny dostrzegły jak pomaga oświetlać tylko nikt się nie wyznał czym świecił każdy ma swoją pasję
Motywację to Ci zrobię niech no tylko babciowanie przejdzie
Tu poprawiona miesiąc temu rabata od frontu. Usunęłam pstre kule z trzmieliny, zastąpiłam je bukszpanami, dosadziłam obwódkę z hakonechloa i żurawek. Bukszpany jeszcze nie są kulami ale może kiedyś będą.
Mój i Jasia ostatni zakup. Wspólnie przywieżliśmy ją ( rajską jabłonkę )ze szkółki samochodzikiem Jasia Oczywiście dosyć duży to był samochodzik, na szczęście. Dał radę. Samochód ciągnął Jaś, ja asekurowałam. Szkoda, że nie zrobiłam zdjęć. Jabłonka miała ok 180cm i małe jabłka, widoczne na zdjęciu. Trzy jabłka nam spadły.
Moje ostatnie ułatwienie pracy w ogrodzie. Podręczne szafki. Nie muszę biegać po nożyce, sekator do piwnicy. Jest to dla mnie pomoc. Muszę tylko odnależć szablon z ładnym dekorem i podmalować szafki ociupinkę.
Pod taflą wody jest krata jako zabezpieczenie przed dziećmi. Trochę widać. Ale niewiele. W pierwszej wersji krata była na wierzchu. Nie za bardzo było to ładne więc trzeba było kratę zatopić.