Niesamowicie to wygląda. Muszę swoje hiacyntowce przesadzić na paprociowisko.
Nie wiesz jakie to dokładnie były?
Muszę tam pojechać. Kompozycje idealne do mojego ogrodu. Tylko nie mam już gdzie ich tworzyć Ale jakieś szczegóły można odgapić.
Kasia, mam osobny taras. A podcien mial byc podcieniem przeszklonym, nie potrzebuje dodatkowego pokoju przy salonie. To celowe zalozenie w projekcie. Tylko po budowie kasy nie styklo na dokonczenie
Skoro Wam sie podobaja malunki mojej ukochanej artystki to pokaze Wam jeszcze cos co wczoraj dokonczyla. Praca szydełkowa:
Dla mnie jej prace zawsze beda mialy wielka wartosc chociazby sentymentalna.
Jak pięknie kwitnie dereń i ten fiołek labradorski też śliczny
U mnie dereń bardzo kiepski w tym roku, jeden kwiatek i to objedzony chyba przez opuchlaki lub ślimaki . Zasilasz go? Ja swojego nie, może to jest klucz?
Co to jest takie rude na zdjęciu z niezapominajkami?
Kuklika to masz cudnego, no mój w tym roku słabo, i trawniczek jak gruby dywan
Moja ulubienica Jacqueline du Pre powoli rozkwita.
Róże w tym roku mam zdrowe, bez mszyc.
Pomidory wsadziłam do gruntu ale u nas zimno, deszczowo. W mieście widzę, że mają się dobrze ale te wsadzone na wsi na dużej przewiewnej działce fioletowieją.
Zdjęć pomidorów brak, za to pięknie prezentują się penstemony
Orlikowisko fantastyczne. Od niedawna cieszę się nimi w ogrodzie bo wcześniej to chyba ślimaki zżerały. Jeszcze mam mało kolorów. Dokupiłam Nora Barlow, oby przeżył. Niech się krzyżują. Bardzo pasują do lasu.
Urlopik piękny, fotki jak z innej strefy klimatycznej
U mnie tak wygląda powojnik Blue Ribbons.
Z bukszpanami mam tak samo jak Ty. Są duże, więc żal mi ich wyrzucać, ale z drugiej strony nie uśmiecha mi się opryskiwać ich kilka razy w roku przeciw ćmie.