Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Kontonaogrod 21:03, 10 lip 2026

Jeszcze Katowice i Rzeszów przed Młoda, może akurat. W Rzeszowie ma szansę bo biorą matkę i rozszerzony angielski pod uwagę a z nich ma 94 i 97 procent

Dzięki Lidka!

Więc może jednak. A po roku by się mogła przenieść na inną uczelnię gdyby Rzeszów jej nie podszedł…

Przynajmniej ma wybór teraz… gdzieś się dostała więc większych bicepsów od InPostu i rzucania paczkami nie wyhoduje

Kontonaogrod 21:04, 10 lip 2026

Kontonaogrod 21:05, 10 lip 2026

Kontonaogrod 21:06, 10 lip 2026

Rojodziejowa 21:15, 10 lip 2026

Kontonaogrod napisał(a)
Ała. Współczuję stresu… znalazłaś jakieś błędy? Coś od czego się można odwołać?

Na medycynę Młoda nie ma szans nawet z odwołania. 5500 chętnych na 400 miejsc, z tym że pierwszych 100 jest dla laureatów olimpiad itp. Jest na liście rezerwowej z numerem 1900 ileś więc bez szans

Znalazłam, ale zobaczymy, jak na to odpowiedzą. Tzn. jest tylko wynik w systemie widoczny, bez uzasadnienia i bez możliwości odwołania. Skonsultowałam z koleżanką i kolegą, którzy są egzaminatorami z języka polskiego i potwierdzili, żeby składać, bo wg nich ktoś był mocno "skrupulatny". Oni oceniliby inaczej.

Z matmy jestem egzaminatorem, ale akurat tutaj nie znalazłam nic, do czego mogłabym się przyczepić.

Twoja niech próbuje na Rzeszów na pewno. Często, jeśli celem jest medycyna, młodzi odpuszczają nawet studia, żeby się nie koncentrować i poświęcają rok na naukę do poprawy jednego przedmiotu.
Rojodziejowa 21:26, 10 lip 2026

Kontonaogrod napisał(a)

Świetnie ten zestaw wygląda!
Kontonaogrod 21:27, 10 lip 2026

Rzeszów ma szanse. Jakoś nie ogarniała że to taka konkurencja jest… no i myślałam że dobrze sobie radziła całe liceum, se stypendium naukowym od drugiej klasy i że z maturą też pyknie
Nie do końca chemia się udała niestety…

Trzymam kciuki za Twoją młodą!!!!