O mamo, aleś się zawzięła, naprawdę czytasz wątek od początku??? Przeleć po zdjęciach .
Nie zniechęcaj się do overdamów, to piękne trawy. Mam w sumie 6 sztuk i tylko te dwie jakieś niewydarzone. A ze rosły akurat w centralnym punkcie to dostały karę.
Sama zobacz - te dwa wyglądają super:
To bardzo miło - to jeszcze trochę potrwa i będzie duże zaskoczenie podejrzewam bo najwięcej scen jest kręconych poza ogrodem który pokazuję a w tzw jagodniku - będzie inna odsłona ogrodu - ale tego nie wiem jeszcze
Kasiu, co to za różyczka? W rzeczywistości też ma taki subtelny kolorek z intensywniejszym środkiem? Urocza ☺
Jesteś Różaną Czarodziejką ☺ Chyba u nikogo krzewy nie są tak gęsto obsypane kwiatami jak u Ciebie, idealne ☺
Anitko dzięki, mobilizacja była to fakt i była bardzo nam potrzebna.
I to jest największa wartość tej przygody.
Nie opowiadam tak... to nie idzie w parze - po 2 tygodniach upałów pletę ach - na razie liczę na przychylność montażu - jeszcze daleka droga.
Renia dzięki - nie mam kiedy Ci odpisać
białe kosmosy od Ciebie zaczynają kwitnąć - te były pod specjalnym nadzorem
och z tym opowiadaniem - nie szykuj się - program ma sztywne ramy i luźnego gadania nie ma - a ponadto dźwiękowiec był kiepski i nie chciał mi głosu pewnej Krystyny podłożyć pozostaje skrzek
ty lepiej przyjedź - wiesz tv pogrubia w realu jest lepiej
Słuszna Twoja uwaga - aktualnie moim kryterium jest pokrój krzaka - choć na razie z różami stop.
Robiłam krzaki i pokażę je przy innej okazji - teraz wpadłam na prędce i zaraz znikam