Magarku, a wiesz, że zastanawiałam się jakby tu znaleźć trufle? Może piesa przyuczę? Ale ani on ani ja nie znamy zapachu trufli lasy na Wysoczyźnie Elbląskiej odpowiadają wymaganiom trufli. "Przez Ciebie" szukałam filmików i znalazłam "Trufle rosną również w Polsce. Każdy może je znaleźć"... Skoro każdy to ja też
Daria potwierdzam a papryczek jeszcze suszyć nie zaczęłam, ciągle coś...
Moniko chyba nigdy z tej strony zdjęcia nie robiłam Długość ok 6m z zakrętem więcej
Haniu tak, doleciałam do mety i zajęłam pierwsze miejsce (brak konkurencji ) Cieszę się była kiedyś popularna piosenka - Ja to się cieszę byle czym... a przynajmniej się staram.
Małgosiu no właśnie, ja też padłam i miałam nadzieję, że kogoś też rozśmieszy
Asiu dzięki
Gosialuk tak, tak, zakończona, na razie nic tam nie posadzę, dołożę kamieni na górę i może na wiosnę coś pomyślę
Te szpaki są obłędne, zrobiły sobie SPA na drzewie wysokim, zauważcie, że wszystkie się czyszczą
Pozdrawiam Was ogrodniczki i wykorzystajcie czas na ewentualne porządki bo jest ciepło . Dzisiaj pokosiłem trawę pewnie ostatni raz przed zimą. Róże tnę zawsze na wiosnę. Tydzień temy ketmia została przycięta o połowę - ciekawe jak to przeżyje.
Moje royal burgundy -> okruszki. Przez rok w doniczkach, zadołowane, nic nie urosły... a liczyłam że troszę koronę rozbudują a tu nic...
dobrze ze są te patyki bambusowe to widać gdzie są te śliwy. w sumie 5szt.
Szalenca trzeba chyba powstrzymywać. Ale póki co, w donicach powstawiałam trochę drzewek to tu to tam... tu wstawiam plany, oczywiscie w paint nie zrobilam wypelniaczy.
Bordowe to śliwy royal burgundy szczepione na pniu ok 1m wysokości. hortensje lime light.
tu widok z okna kuchennego. Taras ze stołem. W miejscu miłorzębu będzie świtośliwa.
na prawo będzie taras z kanapą.
Gdzieś w dole, po lewej stronie zdjęcia, myślę żeby dać jakiś tunel,a jak wygram w lotto to szklarenkę piękną sobie sprawię.Tylko muszę zacząć grać...