Kasiu fajny pomysł z tymi bańkami mydlanymi Światła w kostce prowadzą od furtki? Mam zrobione takie światła na podjeździe (tzn jest wszystko wyprowadzone tylko światełka nie zamontowane) powiedz jakie masz tam zasilanie i jak się sprawują? bo u mnie jest zrobione na 220, ale ostatnio brat stwierdził że trzeba przerobić na niższe napięcie żeby wrazie czego nikogo nie poraził prąd...
Aniu mam tej odmiany jedną trawkę i jest bardziej żółta niż Aureola to prawda, wydaje mi się ze jest od niej mniejsza. Polecam Tobie jej zakup, sama w przyszłym roku kupię jej więcej, bo znaczy jedna
Sebek te osłonki ktore widziałam na 'zielen to życie' były jutowe więc oddychające, zastanawiałam się czy nie kupić materiału (juty) i poszyć eleganckie kapturki
a'propo żurawek to Ty masz tam cień?
ta trawka to Hakonechloa macra Aureola polecila mi ją Kasia od 'czerwnego mostku' mówiłam że mam tu słońce do 12 i powiedziała że da rade pozatym wczesną wiosną zakładamy nawadnianie.
przy okazji zrobiłam zdjęcie takie letnio-jesienne
petunie pięknie rozkwitły, dobrze że ich nie wyrzuciłam jak odsadzałam chryzantemy
A tu jesień, móje klony przed furtką gubio liście
Przyszły mi aureole i 'żyrafa'
szybciutko zrobiłam przymiarki
potem rozciagnełam trawkę po całym łuku (fotki robiłam z rana więc słońce mi świeciło w obiektyw stąd marne zdjęcie)
Chyba wsadzę tak jak w ostatnim ustawieniu
buuuu, ja do święta róż nie wytrzymam... mam paskudną wadę jestem niecierpliwa tzn może i jestem ale jak sobie coś w głowie poukładam to najlepiej by to było tu i teraz