Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z Czerwonym mostkiem

Ogród z Czerwonym mostkiem

Kaisia 21:47, 18 wrz 2011

Michael napisał(a)
Witam Cię Kasiu już wiele razy przeglądałem Twoje zdjęcia z ogrodu ale zawsze jak do nich wracam to coś innego przykuwa moją uwagę...
jeszcze pewnie nie raz prześledzę wątek i poczynania w Waszym ogrodzie
pozdrowienia dla Ciebie i Tomka
Michał

Witam Cię Michale, w Twoim ogrodzie też nie raz byłam i bardzo mi się w nim podoba, dziękuję za wizytę i pozdrowionka .

Kaisia 21:50, 18 wrz 2011

Marta napisał(a)
Witam! Śliczny ogród stworzyłaś, bardzo mi się podoba Jaki dałaś kamień na żwirową ścieżkę? Da się po nim chodzić w czasie deszczu? Fajnie wygląda z karmnikiem Pozdrawiam

Marto Witaj u nas. Kamień o który pytasz to łupek, ale nie wiem jaki wybierałam bardziej proste właśnie dlatego żeby się po nim dobrze chodziło i chodzi się dobrze nie jest ślizgi.
Marta 21:52, 18 wrz 2011

Dzięki za odp.
ana_art 21:48, 20 wrz 2011

Kasiu znalazlam dzisiaj na allero Hakonechloa odmiana - All Gold, masz może tę trawę? w opisie jest informacja że ma 25cm i liście o szerokości, na zdjęciach wygląda na bardziej żółtą niż aureola
tyna 19:51, 21 wrz 2011

cześć Kasia, zrobiłam obrzeża rabat Twoją metodą, na razie ok
po przeliczeniu kosztów, okazało się, że eko-bord w ilości 20 mb jest droższy od małej wywrotki ziemi
Kaisia 19:53, 23 wrz 2011

ana_art napisał(a)
Kasiu znalazlam dzisiaj na allero Hakonechloa odmiana - All Gold, masz może tę trawę? w opisie jest informacja że ma 25cm i liście o szerokości, na zdjęciach wygląda na bardziej żółtą niż aureola

Aniu mam tej odmiany jedną trawkę i jest bardziej żółta niż Aureola to prawda, wydaje mi się ze jest od niej mniejsza. Polecam Tobie jej zakup, sama w przyszłym roku kupię jej więcej, bo znaczy jedna
Kaisia 19:56, 23 wrz 2011

tyna napisał(a)
cześć Kasia, zrobiłam obrzeża rabat Twoją metodą, na razie ok
po przeliczeniu kosztów, okazało się, że eko-bord w ilości 20 mb jest droższy od małej wywrotki ziemi

Justynko masz rację co do ceny mnie właśnie ona zmobilizowała do wymyślenia czegoś innego. Mam nadzieję ze u Ciebie sprawdzi się jak u mnie, ja w tym roku dokładam wszędzie gdzie nie zdążyłam w zeszłym, chociaż na przyszły też coś sobie zostawię co by za mało pracy nie było
Kaisia 19:58, 23 wrz 2011

Bańki mydlane

Kaisia 20:12, 23 wrz 2011

Trochę światła w ogrodzie z dzisiejszego wieczoru

Sebek 20:18, 23 wrz 2011

Przecudnie