Wiola, jednak drzewa w linii z tujami sądzić nie będę, coś niższego,szczepionego, niekoniecznie bordowego. Może trzmielina czy coś na pniu tak jak na inną rabatę miałam ja też dać
Tak to wygląda, oczyszczone będzie do końca, muszę tylko wybrać kompost i mąż musi pomóc bo niestety kontuzja goni kontuzję i przez ten szaleńczy zapał nie zważam, że ból coraz większy narazie przekopie z dobrocią mi ziemię i posadzę z powrotem tuje. Późniejsze nasadzenia jesienią, chyba,że trawy tu pójdą bo może by pasowały przed trzmielinami?
tak zrobiłam Kasiu. I jestem zadowolona, bo po pierwsze mam fajne nasadzenie doniczkowe, a po drugie nie widać tego brzydkiego plastiku w środku, który byłby widoczny gdyby donica została poidełkiem
drugie życia woka - donica na rojniki . Z pokrywki wymyślę coś innego, pomysł już jest
Wiolu dzięki
Też bym wolała dłużej, ale nawet ci od programu raczej nie mają na to wpływu. Mam stare nasadzenia od 97r. i nowe od 2011r, zrobiło się różnorodnie
Pozdrawiam
Haniu, musisz wytrzymać te reklamy, co się ciągną na początku, a potem już leci reklamy dłuższe, jak odcinek
Celebrytka w trampkach, nieźle...może parę rzeczy ludzie skopiują, wiadomo, każdy lubi co innego. Serdeczne dzięki Hanuś
wszystkie 3 magnolie parasolowate zakwitną, ale jednak na czubkach kwiaty przymroziło, leje i buro i ciągle w pąkach.
Zostawić ciepłą kawę w takim miejscu... no wariatka Ogród kipi życiem i kolorami, trawy zazdraszczam! U mnie trawisko, co wiosnę mówię, że już pora na nowy i tak 18 lat zeszło
Jakie rodki polecasz? Wypadłam zupełnie z obiegu a muszę w tym tygodniu dokupić 6 sztuk - chyba róż, fiolet, blady róż - miejsce raczej zacienione stąd potrzeba koloru
Bardzo dziękuję
No właśnie na zdjęciach trudno skalę ogrodu pokazać, bo on z zakamarkami miało być tajemniczo
Mnie się też spodobało to, że widać jego wielkość. Ale tu na forum, mam okazję zbliżenia pokazywać
Dziękuję Sylwia
Szkoda, że mamy krótkie te programy ogrodnicze, Maja ciut dłuższa, ale też zawsze niedosyt. Za to na politykę, to tego czasu mają od groma
Najważniejsze być sobą i chyba tak wyszłam na nagraniu mężuś nie chciał stać przed kamerami, ale świetnie się bawił i oczywiście, ten nasz raj, to wspólna praca, a jego ciężkiej pracy od groma. Powoli kończy pergolę, cieszę się ogromnie.
Tu upchnęłam róże Concerto. Nie wiem czy to rabatówka czy krzaczasta. Bo raz piszą tak a raz siak. Specjalnie piszę, że darmowe są, bo jestem mile zaskoczona. Ładne róże dostałam i przesyłkę z dnia na dzień.
Witaj. Zwykle zachwycam się roślinami, ale dziś jestem na etapie szukania kotka więc piszę fajne stołowniczki
Co do róży nie jestem Ewa i nie mam jej wiedzy. Jeśli to nie przenawożenie, a róże później są zdrowe i powyginane listki to świeżynki to pewnie wina pogody. Tak chyba mogą reagować na różnice temperatur młode przyrosty . U mnie też są takie czasem róże, ale w czerwcu już ok. Pozdrawiam