Paweł, Szmargd wreszcie doczekał się odpowiedniego miejsca. Chował się od lat po kątach a teraz z niego taki celebryta się zrobił
Tessiu, zaraz pobiegnę do Ciebie podziwiać Twoją umbrellę Takie potraktowanie bukszpanu nie buyło moim pomysłem, to dwie Kaśki mnie zainspirowały
Byłam skłonna wyciąć tę bombę bo nivaki, o którym myślałam nie podobał mi się w tym miejscu. Na szczęście Katkat mnie powstrzymała przed wycinką i zasugerowała parasol
Johanko, te maciupkie buksiki to moja produkcja Może kiedyś podrosną i nie będą straszyć albo wymienię na porządne.
Beatka to Juziowe rozchodniki, wprost je uwielbiam i gdybyście mi kazali się ich z przedogródka pozbyć to za Chiny ludowe nie posłuchałabym
Co masz na myśli pisząc o podlewaniu rabaty?? Chodzi o gracki ?
Ile powinnam dać im miejsca ?? Teraz są jakieś 40cm od muru
Czekaj na cd. szybko zmienisz zdanie ...
Aganiu trawek została mi jedna sztuka, ostała się w donicy skomponowana z kwiatkiem. Muszę ją wysadzić by zdążyła się zakorzenić.
Pytasz o cebulowe. Tak mam trochę krokusów, które zamierzam wsadzić miedzy trawki. Takie cudo widziałam właśnie u Ren133 . Cudowne!!
Patrycja, chyba przeceniasz moje umiejętności. Obawiam się, ze za chwilę się bardzo rozczarujesz
Reniu, te rozplenice dostałam od Ewy
Poprzednie miałam z wysiewu, więc nie od razu jest efekt wow. Musiałam czekać. Jedna mi jeszcze nie kwitnie, a Moundry dopiero zaczynają
Mam jeszcze Black Beauty od Irenki, ale to młodziaki i jeszcze nie kwitną
Nikita- Madziu był wybór - ja chciałam taka która najbardziej sie różowi pod koniec sezonu - najchętniej Rheny Vanili ale nie było więc wybrałam Pink Diamond.
Mnie tez sie ona bardzo podoba i pieknie wygląda przez okna wykuszowe od strony salonu, także nawet przy złej pgodzie daje duzo radości
Bogdziu- dziekuje, ja tez lubie ten fragment ogrodu
Makusia- dziekuje za komplementy w imieniu swoim i ogrodu
Margerytka40- Asiu to niezawodne i klasyczne połączenie, zawsze dodaje uroku rabacie .Dzieki !
Ren133- Reniu to Miskant Graziella, kupiony u naszej paniw Łopatkach 2 lata temu. Jest piekny, podobny pokrojem i kolorem do Gracilimusa, z tą róznicą, że wykształca kłosy, a więc zdobi rabatę nawet późna jesienią i zimą- gdy oszronione kłosy kolyszą sie na wietrze- fajna trawka, polecam
A może tą na pniu całkiem w rogu tam gdzie buksy?
Czyli nie chcesz tu w ogole lawendy?
Rozplenica z rozchodnikami i ... werbena? ale to znowu dlugo będzie pusto ...