Też mam takie plamy na najniższych liściach zawilców - jak mam w opryskiwaczu coś przeciw grzybowi to zawsze przelecę po tych liściach, a najgorsze obrywam. Mi też czas przez palce przecieka, sezon mija, a znowu tyle rzeczy niezrobione....
tez jestem ciekawa mam podobnie na kilku ...moze uda mi sie wstawić foty ...te zżólkłe liscie w kolejnej fazie zyczajnie schną
Z takim nie-ale na jedną inwestycję w Gliwicach firma zajmująca się produkcją bruków i architekturą z betonu szlachetnego robiła nam meble. Piękne wyszły-zrobią pewnie wszystko pod zamówienie-ale kwestia jeszcze rysunku technicznego. Reniu Wy odwalacie kawał takie roboty co roku-że nie martwiłabym się tak bardzo niedokończeniem wgłębnika-może sezon nieogrodowy przyniesie nowe pomysły?
Żeby nie było...podpisuję listę obecności jestem często i zachwycam się. Dlatego mowę mi odjęło
Reniu poczytałam o dylematach ogniowych ja zielona w tym temacie, ale wiem że w końcu znajdziesz idealne rozwiązanie!!!!! buziaki weekendowe zostawiam
Renia Ty masz w ogrodzie już wszystko Nic tylko leżakować sobie, książki czytać i marzyć o niebieskich migdałach
Reniu zerknij proszę do mnie co dzieje się z moimi bukszpanami
A może one teraz sa fazie największego rozkwitu i poprostu potrzebują nawozu dlatego podzolkly. Strzelam )) Buxiaki zostawiam steskniona