Ogród - moje marzenie, zmęczenie i spokój
16:10, 11 kwi 2019
Ależ ci zazdroszczę że masz już plan
To byla kilka dni temu zacheta dla SylwiiTutaj juz powolutku przekwita...Ale jeszcze jest piekna-Sylwia-niech Twoja szybciutko zapelni donice
Tak kwitnie u sasiadki
magii-pychotka moja
![]()
Bardzo piękna roślina wygląda przepięknie też ja mam gdzieś mam nazwę.
Pozdrawiam Kasiu
też tak mam, coś się zobaczy, to potem myśli się o rabatach, a zrobię jeszcze zupełnie inaczej i za jakiś czas powtórka z rozrywki
Edit: linie fajne, jak się zazieleni będzie efekt jeszcze lepszy
Nie przepraszam
Obrzeża bardzo ładne i równe, tylko ta jedna linia faktycznie krzywo wyszła. Panowie chyba mają problem z kątami prostymi
Obrzeża pieknie wyglądająmus zrobic kiedyś
Madziu mój trawnik, wróc - chwastowisko jest paskudny...ale dopóki nie zrobię rabat i kostki brukowej, to musi tak być, ale poczekam....bo chcialabym jeszcE, zanim założę nowe trawniki zrobic nawadnianie![]()
Akcja reanimacja rodkowa skończona, mimo zimna i wiatru (a miałam nie wychodzić z domu...)
![]()
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/181/1818897/original.JPG[/img]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hej Ewa,
ja mam hortensję, ale malutką, bo dopiero pierwszy rok posadzona. Może od tego sezonu ruszy - listki wypuściła. Wygląda dosyć wdzięcznie.
![]()
Na zacienione miejsca fajna jest też przywarka, ale u mnie coś słabo rośnie, chyba latem ma jednak za dużo słońca
![]()
![]()
Gosiu wszystko żyje u ciebie pełna parą. Nie wiem jak u mnie 4 dni działki nie widziałam. Pewnie tylko tulipany i czosnki rosną im zimno nie przeszkadza. Boję się o moja wiśnie kiku... Dzisiaj przymrozku nie było ale wczoraj -3, trudno może się obroni.
Mam pytanie odnośnie lawendy na tej focie widzę niska pewnie przystrzyżona i wysoka nie przystrzyżona nie boisz się, że łodygi za bardzo zdrewnieja.?
U nas też zimno i wietrznie ale słonko świeci, wczoraj było cieplej
Pozdrawiam