Moja jak trzba to i pracowita jest.
Obchody ze mną po ogdzie robi , jak piesek.
a i polowanko na myszki co raz jest.
Magnolie sa cudne.Ja mam tą jedną.I cieszę się bardzo ,że ją mam.
Moze 1/ 3 host ma listki.Inne jeszcze w kłach.
A to przegląd hosiany
Są w rożnej fazie wzrosty.Jeden w fajnych już liściorkach inne jeszcze w kłach .I to większych i mniejszych .
Ale to wszystko normalne jeszcze u nich.
Hosty pomału pokazują swoje kolorki, super Dzisiaj pstryknęłam zdjęcie swojej 'cesarzowej W' i też czekam z niecierpliwością na rozwinięcie się wszystkich kłów
Sylwio, moj mą też mi tak mowi..
Ale wiesz, jak to jest chciałoby się więcej mieć zrobione uporządkowane, zrobiona, za sobą .ale jest jak jest.W życiu pewnych rzeczy się nie przeskoczy.
Pozostaje je tylko zaakceptować.I to właśnie robię. I wiem,że powolutku zrobimy.
Tuliapnki w hostach
Nallar-Ewuś
To dobra wiadomość,a zdjęcie takiej jednobadylkowej piwonii jeszcze lepsze.
A mi powiedziano,że w pierwszych latach nie kwitną.Bo muszą podrosnąć.A
Alee nic, jest nadzieja,że któraś z moich nowych zakwitnie.
a jak zakopałam,,,okaże się.
Dla mnie jako potwierdzenie tego kwitnienia fotka może zostawać
Zaraz pójdę szukać twoją cesarzową.Ja w ubieglym roku ją kupiłam.Ma jeden pędzik liściowy.I jeszcze ją przesadzałam, na nową rabatę.A twoja pewnie duża ?
Wszystkie już masz piękne kępiaste hosty
Świdośliwa.Pierwsze jej kwiaty
I Fiona i magnolia cudne, lubię spacerować u Ciebie tak jakoś bez przymusu, naturalnie, pełny relaks jednym słowem.
Ja sobie kupiłam w tym sezonie magnolię Suzan, wydaje się podobna do tej Twojej. Moja jeszcze mała ale kiedyś urośnie
Aniu na pewno piwonie nawet z jednym badylkiem kwitną. W tamtym roku jedna kupiona wiosną i posadzona do doniczki, w tej doniczce mi zakwitła jednym kwiatem.