Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Iwk4"

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 20:39, 09 lis 2014

Do góry
Joasiu, nowy awatarek ładny, ale tak się przyzwyczaiłam do poprzedniego, że trudno mi było ciebie zauważyć u Violi. Pozdrawiam.
Ogródek Iwony 20:36, 09 lis 2014

Do góry
Wreszcie bez stresu odpoczywam i odwiedzam wątki. Nadrabiam zaległości.
Akademia z okazji 11 Listopada się odbyła, dzieciaki wystąpiły, jak się patrzy, ludzi były tłumy, nawet władze z powiatu na prowincję przyjechały, przy okazji wszyscy przyszli zobaczyć salę wiejską po rozbudowie. 200 gości było i wszystko się udało Hurra !!!
Pomóżcie wyczarować mi ogród 20:33, 09 lis 2014

Do góry
Violu, teraz to ja się zgubiłam z tym przesadzaniem
Toszka mi pisała,że szmaragdy ładnie wyglądają, jak jest ich więcej, niż 5 sztuk w szpalerze. Ja wiosną ruszę z moim żywopłotem. M najpierw powiedział, że się nie zgadza, a potem, że sama nie dam rady. Do wiosny zmięknie całkiem, tylko usiebie pisać tego nie będę, bo jakby tam wpadł, to ze mnie będzie wiosną jajecznica, hi, hi.
A brzozę czemu chcesz przesadzić ?
Lawendowy zawrót głowy 20:21, 09 lis 2014

Do góry
Jolu, podobały mi się klony, ale szybko łapią mączniaka. W szkółce oglądałam jesienią, każdemu coś było. Mój mały klon czerwony też zaatakowany, zgubił wszystkie listki, zniechęciło mnie to do nich. Grujecznik cudny jesienią, ale co z jego wielkością? Choć Małgosik stwierdziła, że skoro u mnie w ogródku rośnie dąb, to wszystko może. A ja sobie myślę, że ostatecznie, jak będzie za duży i nie dam sobie z nim rady, to trudno, wymienię i trochę opału za 20 lat pozyskam. Mam 2 miejsca, gdzie chciałabym ładne drzewa: typuję na ambrowca i chyba grujecznik będzie wiosną. No i wzdłuż żywopłotu 3 wiśnie Umbry
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 19:50, 09 lis 2014

Do góry
Hej, zaglądam zobaczyć, co się dzieje, a tu taki spokój. Pogoda nie sprzyja, wątki spowalniają. Pora odpocząć.
Łuki mam pytanko co do mojego (twojego) projektu. M się pytał, ile potrzebuję krawężnika. A ja nie mam wymiarów. Jak mam zwymiarować projekt?
Pozdrawiam.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:31, 09 lis 2014

Do góry
Marzenko, czytam twój pierwszy wątek i muszę Cię tu zacytować
Marzena2007 napisał(a)

Justynko Tytus aktulnie też bardzo intensywnie gubi sierść, ...
Jak widzisz po kolorze dywanu tytusowa sierść u mnie nie jest tak widoczna. Dodatkowo Tytus wg opini znajomych pod kolor podłogi drewnianej był kupiony
...

Szkoda, że ja tego sposobu wcześniej nie znałam, wtedy mój pies na pewno nie byłby czarny, a dywan beżowy, hi, hi
A tak, stałam się niewolnikiem odkurzacza
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:16, 09 lis 2014

Do góry
Fajna fotorelacja historii rabatki. Pięknie i wreszcie widać, że "nie od razu Rzym zbudowano", czyli ogród i rabaty przechodziły etapy udoskonalania
Szkoda mi tych brzóz, ale platan jest piękny i to będzie dobre miejsce dla niego
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 19:04, 09 lis 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Ewo, wracam do buka: czy co roku ma takie złote kolory? Pisałaś, że nie chce się zrobić czerwony. A był wcześniej? Oglądałam fotki u Bożenki, pokazywała fotki z zeszłego roku i z tego, i w zeszłym roku kolory jesienią były bardziej intensywne

Nie, był cudownie bordowy, w tym roku się popsuł. Mam nadzieję, że przejściowo i za rok będzie jak dawniej bo mi się zdecydowanie bardziej podobał Może susza jest przyczyną, nie wiem, drzew to już nie podlewałam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 15:12, 09 lis 2014

Do góry
Marzenko, wreszcie znalazłam twój poprzedni wątek i usiadłam do lektury. Lubię patrzeć, jak powstaje ogród od zera. Pozdrawiam.
Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 15:08, 09 lis 2014

Do góry
Kamilko, piękne fotki z listkami zrobiłaś. Ja choruję na ambrowca. Wzdycham do każdej fotki jego
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 15:04, 09 lis 2014

Do góry
Ewo, wracam do buka: czy co roku ma takie złote kolory? Pisałaś, że nie chce się zrobić czerwony. A był wcześniej? Oglądałam fotki u Bożenki, pokazywała fotki z zeszłego roku i z tego, i w zeszłym roku kolory jesienią były bardziej intensywne
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 13:13, 09 lis 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Ewa, który rok masz buka? Kiedy sadzilas? O lepsza fotkę proszę

Myślę, że u mnie rośnie w przedziale 4-6 lat , dokładnie nie pamiętam, a patrząc wstecz to czas leci szybciej No i miał góra 50 cm jak go kupiłam.
Pogoda słaba na fotki, ale dzisiaj prezentuje się tak

Ogród prawie romantyczny 12:58, 09 lis 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Hej, Agnieszko. Pracowitą sobotę miałaś. U mnie mokro i zimno. Poniedziałek mam wolny, może nie będzie padać
Twój klon ma ładne listki. Ja mam malutkiego, ale listki zrzucił

Iwonko, baaardzo pracowitą ale lubię to
U mnie dzisiaj także brzydko i nieprzyjemnie, a ponieważ za chwilę muszę wychodzić z domu, to nawet mi za bardzo nie żal, bo na szczęście prace ogrodowe były wczoraj i może jutro, ja się uda jeszcze znaleźć a nie czas
Klonik mnie zadziwia Listki trzymają się mocno, tylko barwy stają się intensywniejsze
Życzę wiele słońca na najbliższe dni
Ogród prawie romantyczny 12:48, 09 lis 2014

Do góry
Hej, Agnieszko. Pracowitą sobotę miałaś. U mnie mokro i zimno. Poniedziałek mam wolny, może nie będzie padać
Twój klon ma ładne listki. Ja mam malutkiego, ale listki zrzucił
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 12:39, 09 lis 2014

Do góry
Ewa, który rok masz buka? Kiedy sadzilas? O lepsza fotkę proszę
Ogródek Iwony 00:54, 08 lis 2014

Do góry
Ja też dziś trochę pooglądałam karmników, jutro, jak M przyjedzie, pokażę kilka pomysłów, może zechce zrobić jakiś, byłoby fajnie mieć ptaszki za oknem zimą
Ogródek Iwony 22:51, 07 lis 2014

Do góry
Ewo, te, co puściłaś linka, fajne są
Ogród prawie romantyczny 20:29, 07 lis 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Hej Aga, dziś rano u nas padało, długo, potem świeciło słoneczko, a ja nie mam czasu na ogród. Może jutro uporządkuję kilka rabat.
Zadziwiające, jak człowiek zaczyna robić fotki w ogrodzie, inaczej na niego patrzy. Ja zaczęłam zauważać jesienne kolory w ogrodzie
Miłego dnia życzę.

Brak czasu na ogród skąd ja to znam
Ale przede mną dłuuugi weekend i jutro sporo do zrobienia, ale już się nie mogę doczekać i tak mnie to cieszy Iwonko
Na rano również zapowiadają u nas deszcz, ale po południu i w niedzielę ma być ładnie, chociaż chłodno
Życzę, żeby nam wszystkim udało się jutrzejszy dzień i następne także spędzić przyjemnie w ogrodzie
Piszesz o fotkach ogrodu coś w tym jest teraz dostrzegam, jak zmienia się mój ogród, jakie kwiaty, kształty, barwy... Mój M. nie może się nadziwić, ile ogrodowych zdjęć zrobiłamhihi
Ja też polubiłam jesień i jej kolory i jutro, jeśli tyllko pogoda na to pozwoli, porobię zdjęcia
Miłego weekendu, Iwonko
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 16:15, 07 lis 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Ewa, chciałam popisać, ale padam. Idę spać, ale zaznaczam, że byłam, pa.

O tej godzinie to już wypada padać Dziękuję, że byłaś
aaa koty dwa ....
Ogród Zabaewy ... i nie tylko ... ;) 15:44, 07 lis 2014

Do góry
zabaewa napisał(a)
Pół metra i jakieś metr między nimi. Pod samym płotem rosnke młody bluszcz i skraca perspktywę

Aha, bo jak patrzyłam na fotki, to wydawało mi się zbyt blisko płotu A tak ja też sadziłam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies