Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Iwk4 19:31, 09 lis 2014

Marzenko, czytam twój pierwszy wątek i muszę Cię tu zacytować
Marzena2007 napisał(a)

Justynko Tytus aktulnie też bardzo intensywnie gubi sierść, ...
Jak widzisz po kolorze dywanu tytusowa sierść u mnie nie jest tak widoczna. Dodatkowo Tytus wg opini znajomych pod kolor podłogi drewnianej był kupiony
...

Szkoda, że ja tego sposobu wcześniej nie znałam, wtedy mój pies na pewno nie byłby czarny, a dywan beżowy, hi, hi
A tak, stałam się niewolnikiem odkurzacza
Madzenka 19:52, 09 lis 2014

Gocha Ciocia - czasamia martwię się, źe tak bardzo zmienia gust, bo ciągle muszę kopać

Baraga - im wiecej słońca tym piekniej się wybarwiają. Nie lubią tylko zimowego słońca - mocno u mnie w czasie slonecznej pogody ucierpialy. Trzeba je wtedy intensywnie podlewać i chronić prze palacym słońcem. Zlej rekacji na letnie słońce nie widziałam, ale trudno mi stwierdzić bo były brzydkie po zimie i opuchlakach a moźe to było letnie slońce??? Aktualnie zostały bez korzeni lrzesadzoen w inne miejsce.... Jeśli nie przeźyją tej działalności opuchlakowej koniecznie kupie nowe.

Lwk4 - Rzym w moim ogrodzie był budowany przez pelne dwa lata, konsekwentnie rabata po rabacie. Kolejne dwa lata zmienialam to co wcześniej posadziłam
Oj tak sierśc psa ... Oj boli....zlwasza jasna sierść na grafitowej podłodze.....

Zilona. - wszystkie brzozy kupowlam jako dooorenbos Long Trunk... Sztuki 4 , jak wyrosly widac na zdjęciach. Ewidentnie nie lubia gliny i stojacej wody, ciagle łapia choroby grzybowe. Od dwóch lat wlaczę z antraknozą
popcorn 20:07, 09 lis 2014

pozdrowienia spod Augustowa!!
popcorn 20:13, 09 lis 2014

Ach jakie foty Warto czekać na otwarcie się fotek na słabym łącuz
Brzozom nie podoba się nadmiar wody - a myślałam że to niemożliwe

pozdrawiam!!
Ewkakonewka 20:27, 09 lis 2014

Niesamowite jak te zestawienia robią wrażenie. Wydaje się niemożliwe, że w takim czasie, aż tak można zmienić otoczenie
makkasia 20:40, 09 lis 2014

Madżenie rabata z 3 słoneczkami, jej zmiany (jak na Ciebie niewielkie jej dojrzewanie bardzo pasjonującą historią się stały Nie mogę doczekać się po kolei historii obrazkowych wszystkich Twoich rabat i Twojego ogrodu ...proszę!!!!
Platany zamiast brzóz - jak Ty wiesz, że będzie pięknie to tak być musi
ściskam
Sebek 20:43, 09 lis 2014

Oj wyostrzył Ci się gust przez te lata Ja się jeszcze nieśmiało przypominam o zdjęcia donic w domu - ostatnio wujek Google pomógł parę znaleźć, ale może masz coś nowego?
Gabisia 21:13, 09 lis 2014

Cudny serial Madżenko
Loosiuu 23:21, 09 lis 2014

A jak to jest z tą ścianą wodną? Konserwujesz ją jakoś, wymieniasz wodę? Włączasz ją tylko czasami? Zainteresowała mnie, bo dawno nie widziałem fotki z puszczoną wodą.

Co do platanów, to wiesz, że w razie czego zawsze możesz pójść w zachodnioeuropejski akcent i zastosować pollarding, chociaż przy kulistej odmianie nie ma potrzeby Ja chyba swojego tak wyprowadzę
gardney 23:36, 09 lis 2014

Świetna relacja, taka podbudowująca, od razu człowiek zaczyna wierzyć że rośliny naprawdę szybko rosną
zdjęcia cudne - w rękach takiej artystki powstaje arcydzieło Pozdrawiam