Grzesiu odwiedzę Cię w weekend, ciekawa jestem Twoich drzew
Lubię bujne nasadzenia i oczywiście kwitnienie w ogrodzie. Ciągle nasadzam nowe kwitnące rośliny. Mój ogród był głównie zielony jak go dostaliśmy, a ja uwielbiam kwiaty i owady które przylatują do ogrodu. Dwa trochę go tym rozświetliłam, chyba
Mam sporo traw i niektóre to już ogromne okazy, jesienią są niezastąpione!
Pozdrawiam w piąteczek!!
Faktycznie piękność pasowałaby do mojej kolekcji
Dzięki za kolejne odwiedziny, co do realizacji planów Asi to pewnie będę to robić powoli i odcinkami, coś pokombinuję żeby wilk był syty i owca cała
Buziaki ślę
My bylismy Twoimi uczniami, sadziliśmy wg Twoich rad, wyszło to na dobre, bo znasz moje rodki i widzisz, jak rosną, tak wielkie, że je już tnę, gdzie mi za bardzo wyłażą
Rok temu susza, czasu brak, bo podlewanie, więc jakoś ani oprysk na liście, ani nawóz po kwitnieniu, ale są i uważam, że dorodne. W tym roku dam nawóz długo działający, coby drugi raz nie musieć sypać, bo jaka aura nas czeka, nie wiem, cmokam
i na dowód w podziękowaniu
Mój hmmmm szpalerek krokusów wiem że grupkami wygląda lepiej ale jakoś tak posadziłam a teraz nie chce mi się tego przesadzać, może z czasem rozrosną się i nie będzie to tak sztucznie wyglądać Niestety dzień był pochmurny i zamknięte w pączkach stały.