Fajne te nasze zwierzaki, nie wyobrażam sobie domu bez nich.
I jaki dobry wpływ mają na nas, nie może być z nimi smutno, bo zawsze coś wymyślą.
Współczesna wersja " Kota w butach ", czyli Gucio / skarpetka została oczywiście wyjęta /.
Sjesta
Zabawa w chowanego Kitki
Masz mieć kilkanaście stożków? A kiedy? Bo jak masz mieć to po co z półki brać, skoro one nie do końca "wyjściowe" są, a mimo wszystko to widoczna rabata, więc jeśli masz na oku w lepszej formie to chyba warto poczekać
Rysunek taki na szybko
hakonki mogą iść pod klona, wg mnie za blisko krawędzi trawnika je posadziłaś, z czasem będa włazić na niego i przeszkadzać przy koszeniu.
Między i za kulki carexy.
I teraz jeśli masz tu dodatkowo hakonki to żurawek nie dawałabym bo za dużo już będzie naciapane a jak kojarzę to w plecach lawend masz też dernie to znów kolejny wzór i kolor
Trawki czy gracki czy ml to już wedle Twojego uznania
Gosiu dziękuję za uznanie. Z jednej strony starodrzew to wielki skarb z drugiej wielka trudność. Bardzo się cieszę, że Ci się podoba mój ogród
W tym roku bergenie są bardzo obniszczone, ale już się zbierają. Jak dostana słońca deszczu i odżywki będą jak nowe
Póki co nic nie wycinam zawsze daję im czas , bo dużo się zregeneruje
do standardów BHP z mojej firmy to jeszcze sporo brakuje ale jak na warunki domowe to tak trzymaj ! Safty first jak głosi hasło korporacyjne
Ile te Twoje tuje mają lat? bo ja się nad moimi zastanawiam czy juz ich nie ograniczać ale jak pomyśle że z 200 mb mam żywopłotu z tuji to sie odechciewa...
Za co Twój biedy M tak pokutuje
Kochana pięknie macie na wiosnę! Wiem ile to pracy kosztuje, ale efekty są wspaniałe!
Ja też czekam na niedzielę
Moja kamczacka tez obsypana kwieciem
Też mam bergenie do ujarzmienia, będę wycinać liście, jak już kwiaty wyjdą. Palibin u mnie podobnie i tym mnie zaskoczył, powinien w drugiej połowie maja dac pokaz