Sebek - mus poszukać co to takiego... i gdzie to jest.... tzn ten AdBlock.. ale na forum reklama trzyma sie już paska na górze jak trzeba .. i nie wiem czy pisałam, ale te nowe reklamy mi sie podobają

Niech tylko będą na górze, a nie na tekście..
Julka - ja dużo rośłin sadzę na zasadzie, że maja zapchać puste miejsce, a jak coś rośnie ....i zasłania.. to łopata... i biegam gdzie to przesadzić.... a jak coś brzydkie to jest out...
Grembosiu - ja też funkcji nie ogarniam.. robię wszytko z automatu i on myśli za mnie

Innym też trzeba dać sie wykazać
Agata - trawnik najczęściej dopada różowa plamistość lub czerwona nitkowatość.. albo jedno i drugie. Ja sypię sól potasową... i nic więcej, bo jak piszą .. chemia niewiele już daje przy zainfekowanym trawniku... trawnik to najbardziej pracochłonna i wymagająca część ogrodu.... i na nim widać każdą niedoróbkę.... dlatego ja zajmuję sie rabatami, a M trawnikiem... mam teraz w plamy trawnik z powodu grzyba i z powodu psa, co siusia jak dziewczynka.... trudno... patrzeć na niego żal, ale co ja mogę zrobić???
Madżen - pojawiły sie róże.... pojawią sie jeżówki... nie ma bata byś nie chciała więcej

Kwitną rekordowo długo jak na byliny

I ilość odmian.. dla każdego coś dobrego
Dowód, że Pudelki bez podparcia przetrwały nawałnicę i wietrzycho.... terminatorki

Lezy tylko jedna... ale może leżeć też z powodu psa, bo tu sobie spaceruje..