Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Wersja mini mini 20:38, 16 sie 2014

Do góry
Mnie też te fotele ostatnio kusiły, ale jednak je zostawiłem

Werbena pachnie? Nigdy nie wąchałem, mus to naprawić

Co do grabi - chodzi Wam o wertykulator ręczny? Mam kilka lat i przy takim małym ogrodzie się sprawdzi, bo jak trawnika jest więcej to można się zajechać - o wyglądzie rąk po takim zabiegu nie wspomnę - same odciski
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:18, 16 sie 2014

Do góry
Chwasty zawsze się znajdą, niestety A jak nie to coś innego porobię, np. kanciki
Wilcza Góra 13:02, 16 sie 2014

Do góry
zawitka napisał(a)
A na Wilczej z lekka jesień >Witaj .facety niczego sobie Wazki ssające na rękach ha ha cudne .No i nauczyłam się warkocza i podejścia z sekatorem do marcinków Pozdrawiam Wilczą

i to znaczy, że forum się nam bardzo przydaje
pozdrawiam w tzw. międzyczasie
dziś dzień ogrodowy i bardzo pracowity

eda napisał(a)
pozdrówka zostawiam i oglądam i wzdycham ....

ciesze się bardzo że się podoba - dzięki temu, mam więcej sił do pracy

Wilcze pozdrówka

Sebek napisał(a)
Piękna ta Wilcza Gora Pędzelki rozplenicy cudownie wyglądają

Wilcza się rumieni i za komplementa dziękuje

najstarsze rozplenice faktycznie szaleją
wiosną, sporo z nich podzieliłam na 4-6 mniejszych ale i te maluchy dają czadu

AgnieszkaW napisał(a)
Piękna druga połowa lata

siejesz Agnieszko optymizm i tu i tam...cudownie ...mnie już brało...jesienna szaruga mnie dopadła ale na szczęście słoneczko wyszło ...lecę do ogroduuuuuuu

Gardener27 napisał(a)
Bajeczne zdjęcia ogrodu Trawy o tej prze roku wyglądają najlepiej U mnie z tymi deszczami to bardziej już jesień niż lato ale mam jeszcze nadzieję że będzie słonecznie

Pozdrowienia zostawiam

już nie wyobrażam sobie jesieni bez traw, ale tylko w połączaniu z bylinami
szczególnie uwielbiam ich duet z jeżówkami

Wilcza łapa macha i pozdrawia

Wilcza Góra 12:12, 16 sie 2014

Do góry
Piękna ta Wilcza Gora Pędzelki rozplenicy cudownie wyglądają
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 11:41, 16 sie 2014

Do góry
Kolejny raz napawam się widokami z Twojego ogrodu, nie wiem ile jeszcze razy je przejrze, ale i tak się mi nie znudzą
Ogrodnik Mimo Woli cd 11:36, 16 sie 2014

Do góry
Aniu, werbeny mam, tylko nie tą ilość co bym chciał Ale w przyszłym roku się rozsieją i będzie ich więcej Ale dziękuję za propozycję

Katalpa jeśli się zrosnie to powinno być ok, teraz nawet lepiej wygląda Bardziej proporcjonalnie A siewki napastnicy rozdzielić? Bo tak gęsto to chyba nie urosna? ?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:23, 16 sie 2014

Do góry
Pozdrawiam w ten sobotni poranek Dzisiaj zajmę się chyba wyłącznie skubaniem chwastów, bo po 15 godzinach wesela do niczego innego się nie nadaje, a raczej moje nogi, bo udało mi się siąść z koleżanką przy abstynenckim stoliku
Aniu, idę Ci odpowiedzieć
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:35, 16 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Pięknie wygląda teraz Wasza elewacja A pod i dachem garażu tez sami będziecie malować czy juz z pomocą?
pod dachem i podbitkę będą malować już fachowcy...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:43, 15 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Aniu, w tym roku takie urosły, że..... A trudno, napiszę Gdyby stała kolo nich Gierczusia to osiągnęły miarę cyckową Jeśli nie możesz sobie zwizualizowac to mogę dać krzesło czy coś

Miarkę Twoich Dolarów mamy z Gierczusią na podobnym poziomie.... krzesła nie trzeba.. dzięki
Ja werbeny wyrzucałam.... czegoś nie mówił że kcesz.... jeszcze mogę ci uskubać..chcesz??? Odp. u mnie.. bo tu mogę zajrzeć za kilka dni.
Ogród do kwadratu 22:40, 14 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Moje zbiory dotychczas to jedna cukinia... I natka pietruszki... Chyba stąd idę )

Nie chodź, w kupie będzie nam raźniej
Moje jedyne zbiory to jeżyna, sztuk raz.

Aguś, obfitość zbiorów mnie powaliła.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:30, 14 sie 2014

Do góry
Pięknie wygląda teraz Wasza elewacja A pod i dachem garażu tez sami będziecie malować czy juz z pomocą?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:35, 14 sie 2014

Do góry
baraga1904 napisał(a)

...Sebek...pewien Pan ogrodnik powiedział mi kiedyś że dobry ogrodnik musi myślec o swoim ogrodzie na sezon do przodu...dobre planowanie to podstawa sukcesu w tej branży i też tak myślę...

Aga planowanie to podstawa. M się śmieje, że na kilka dni wprzód planuję nam prace przy elewacji aby przestojów nie było A ogród planuję cały czas w głowie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:28, 14 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
U mnie Angelique chyba się zgadzaly, kupowałem w cebulekwiatowe.pl . Jednak cebule były dość małe i wszystkie je za kwitna...
W tym roku będę chyba tylko polować w marketach

PS. Teraz do listopada będziemy trajkotac o cebulkach

oj będziemy trajkotać do maja Najpierw o sadzeniu, potem będzimy oczekiwac wiosny, potem o kiwtnieniu
Miejsko & sielsko 20:20, 14 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Co ja czytam! Ja się jeszcze nie zdążyłem przeprowadzić, a Ty już działkę zmieniasz... Choć z tymi wymaganiami przeprowadzka chyba niezbyt szybko nadejdzie Ale jak znajdziesz to będę wisieć na płocie u Ciebie, bo do Madżenki trochę daleko

Przypuszczam Sebuś, że my niejeden kilometr przebiegniemy wspólnie, niejedną kulkę z poczochrańca zrobimy, wszystkie puby w Katowicach odwiedzimy, niż swoją i eMusia działkę upragnioną znajdziemy. Chociaż los bywa przewrotny i jak będzie to przyjmę godnie a na żadnym płocie nie będziesz wisiał, przecież otworzę
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:40, 14 sie 2014

Do góry
Agnieszko, Sebek, Bogdzia, Anita, Aneta, Ela - dokładnie to samo mówię, było blisko z gorszym nieszczęściem niż połamane drzewo.. u nas co roku jak powieje to mam jakieś straty.. cytując "sorki taki mamy klimat"

Mira - współczuję.... bo nawet jak bez strat, to stres jest....

Alka - ja też zawsze coś chlapnę... zamiast ugryźć sie w język.... lub najpierw pomyśleć a potem otworzyć dzioba

Jagódka - dziękuję za przesyłkę... miałam wrażenie, że przyszedł do mnie św. Mikołaj

Jagódka , Aneta - drzewo zasmarowane i skręcone .... śrubami... taśmami i żadnymi ściskami nei byliśmy tej masy w stanie złożyć by części w miarę przylegały...
Uwaliło naprawdę grube konary... do porównania moja stopa.. pień pękł do samego dołu...

A to po operacji chirurgicznej... maż sie śmieje, że tyle lat chodzi ześrubowany i żyje.. to może i katalpa przeżyje...

Ogrodnik Mimo Woli cd 19:32, 14 sie 2014

Do góry
Sebek - mus poszukać co to takiego... i gdzie to jest.... tzn ten AdBlock.. ale na forum reklama trzyma sie już paska na górze jak trzeba .. i nie wiem czy pisałam, ale te nowe reklamy mi sie podobają Niech tylko będą na górze, a nie na tekście..

Julka - ja dużo rośłin sadzę na zasadzie, że maja zapchać puste miejsce, a jak coś rośnie ....i zasłania.. to łopata... i biegam gdzie to przesadzić.... a jak coś brzydkie to jest out...

Grembosiu - ja też funkcji nie ogarniam.. robię wszytko z automatu i on myśli za mnie Innym też trzeba dać sie wykazać

Agata - trawnik najczęściej dopada różowa plamistość lub czerwona nitkowatość.. albo jedno i drugie. Ja sypię sól potasową... i nic więcej, bo jak piszą .. chemia niewiele już daje przy zainfekowanym trawniku... trawnik to najbardziej pracochłonna i wymagająca część ogrodu.... i na nim widać każdą niedoróbkę.... dlatego ja zajmuję sie rabatami, a M trawnikiem... mam teraz w plamy trawnik z powodu grzyba i z powodu psa, co siusia jak dziewczynka.... trudno... patrzeć na niego żal, ale co ja mogę zrobić???

Madżen - pojawiły sie róże.... pojawią sie jeżówki... nie ma bata byś nie chciała więcej Kwitną rekordowo długo jak na byliny I ilość odmian.. dla każdego coś dobrego

Dowód, że Pudelki bez podparcia przetrwały nawałnicę i wietrzycho.... terminatorki Lezy tylko jedna... ale może leżeć też z powodu psa, bo tu sobie spaceruje..

Ogród do kwadratu 19:26, 14 sie 2014

Do góry
Moje zbiory dotychczas to jedna cukinia... I natka pietruszki... Chyba stąd idę )
Miejsko & sielsko 18:55, 14 sie 2014

Do góry
Co ja czytam! Ja się jeszcze nie zdążyłem przeprowadzić, a Ty już działkę zmieniasz... Choć z tymi wymaganiami przeprowadzka chyba niezbyt szybko nadejdzie Ale jak znajdziesz to będę wisieć na płocie u Ciebie, bo do Madżenki trochę daleko
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:48, 14 sie 2014

Do góry
agata19762 napisał(a)

mój szwagier ma taką stopkę zatem wiem ile potrzebujesz miejsca

A kupić buty! To dopiero wyzwanie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:47, 14 sie 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Sebek tego drugiego z lustra zostaw na tydzień niech ogrodu pilnuje Tak serio to dasz radę nie martw się na zapasFotki śliczne jak zwykle Buziam

Teraz mus się sklonowac
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies