Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 22:27, 15 sie 2014

Bo mam fajny ogród I Fiordy i góry...... jeszcze plac zabaw trzeba....ale to na wiosnę ..

Jagoda - faktycznie .. wychodki też mamy wnuki, i formy erotyczne w ogrodzie

Mirella- jeszcze nie było.... jeszcze produkt lokowany musi być nakręcony Terminy nieznane.. będę trąbić Byście popatrzyli na wariata..... potem zaszyję sie 5 metrów w głąb ziemi..

Bogdzia - z myślą o tobie wrzucam bo nie masz FB

Mirka - trenuję by nadążyć Ale chyba będą potrzebne jeszcze oczy naokoło głowy... dziś wrąbał prawie całe jabłko.. z mojego sadu... dobrze, że kawałek za duży odgryzł i się zakrztusił.. bo .. jakby doszedł do końca.. to z odświetnego storju (szli na imprezę) nic by nei zostało po wizycie u babci.. U Fiordów zmoczyliśmy spodnie po kolana
ewsyg 22:28, 15 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)
Hot Papaya.. kwitną zawsze jako pierwsze.... ogniste kolory.. jak ich nie kochać???

Aniu, to na pewno nie jest papajka. Ona jest cała krwisto czerwona. To mi wygląda na jeżówkę Guava Ice

Cudne zdjęcie

Wnuczek cudne. Jak on szybko rośnie
Mala_Mi 22:35, 15 sie 2014

Ewa - potem bledną płatki.. to Hot Papaya
foto z 22 lipca.. to te same

Mala_Mi 22:38, 15 sie 2014

A tak zmieniają się Marmalade

Ale i tak największym kameleonem z moich jeżówek jest Jeżówka Raspberry Truffle .. ta to robi przemiany....
ewsyg 22:47, 15 sie 2014

Mam Aniu i Marmoladke i Trufelke. Doczytałam, że zastanawiesz się nad Supreme Cantaloupe. Kupiłam ją i jest ładna, ale też z tych pokładających się. Kiedy się rozwija ładnie pachnie.

widziałam, że zdjęcie wyciągałaś ze sklepu asigaw. Ja jej specjalnie nie polecam. Kupowałam u niej dwa razy i za każdym razem małe siewki. Jedyny plus to zgodność odmianowa. Ja teraz to już tylko liliowce u niej biorę . Do tej pory się zgadzały. Polecam na zakup jeżówek " Bylinowy Raj"

http://www.sklep.bylinowyraj.pl/sklep/jezowka_-_echinacea/supreme_cantaloupe

Madziarzeszow 06:58, 16 sie 2014

Cudny mały zdobywca
Bogdzia 07:08, 16 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)
Bo mam fajny ogród I Fiordy i góry...... jeszcze plac zabaw trzeba....ale to na wiosnę ..

Bogdzia - z myślą o tobie wrzucam bo nie masz FB

Aniu dziękuję . Jest cudny.No i te wielkie kamienie okazały się byc bardzo potrzebne.
Madzenka 10:52, 16 sie 2014

Mialam iść pracować ale leje... Zatem obejrzalam sobie Muminka i Twoje 6 godzin na forum
Ja ograniczam swoją obecnośc na forum,bo już przekroczyłam pewne racjonalne i akceptowalne granice.... zimą gdy nie będzie co robić nadrobimy zaleglości
Mala_Mi 11:22, 16 sie 2014

ewsyg napisał(a)
Mam Aniu i Marmoladke i Trufelke. Doczytałam, że zastanawiesz się nad Supreme Cantaloupe. Kupiłam ją i jest ładna, ale też z tych pokładających się. Kiedy się rozwija ładnie pachnie.

widziałam, że zdjęcie wyciągałaś ze sklepu asigaw. Ja jej specjalnie nie polecam. Kupowałam u niej dwa razy i za każdym razem małe siewki. Jedyny plus to zgodność odmianowa. Ja teraz to już tylko liliowce u niej biorę . Do tej pory się zgadzały. Polecam na zakup jeżówek " Bylinowy Raj"

Ja sie nie zastanawiam nad supreme, ja mam już kupione i nawet wczoraj posadziłam.
Zmartwiłaś mnie tym pokładaniem się, bo reklamują, że jest sztywna. Moje jeszcze w pąkach, to wrzuciłam zdjęcie z internetu.. pierwsze lepsze bez zzstanowienia, a że nie mojego autorstwa to musiałam podać źródło.
Niezależnie od tego robiłam tu zakupy i nawet sporo ale w 2011 roku... w tych zakupach były żurawki, ale kupowałam też w innym źródle.. i żurawki prawie wszystkie padły... wiadomo z jakiego powodu. Ale nie wiem w któym źródle był wsad żywy.. na wszelki wypadek zrezygnowałam z każdego ze źródeł. Poza tym wszystkie rośliny do tej pory żyją i mają sie dobrze, nie narzekam. Z internetu najczęściej sadzonki są małe, dlatego wole kupować osobiście. Mam swoją szkółkę bylinową gdzie jest duży wybór, po drodze jak gdzieś jadę też odwiedzam wszystkie jak leci.. wolę towar pomacać.

A tak wogle to już nic prawie nie kupuję, bo nie mam gdzie sadzić..

Moje Superem maja bardzo sztywne łodygi...
Sebek 11:36, 16 sie 2014

Aniu, werbeny mam, tylko nie tą ilość co bym chciał Ale w przyszłym roku się rozsieją i będzie ich więcej Ale dziękuję za propozycję

Katalpa jeśli się zrosnie to powinno być ok, teraz nawet lepiej wygląda Bardziej proporcjonalnie A siewki napastnicy rozdzielić? Bo tak gęsto to chyba nie urosna? ?