Renatko, myślałam żeby stipę wysadzić stamtąd ale skoro mówisz, ze ma zostać to zostanie

Muszę sie dobrze zastanowić co i jak. Powojnik bylinowy miałby się zwieszać z gazonu i lekko zadarniać. Głupi pomysł ?
Mira, miło mi że do mnie wpadłaś

Mówisz, że u mnie porządek ? to złudzenie optyczne

Psy broją, kopią i niszczą tyle tylko, że im trochę życie uprzykrzyłam wysypując wszystko co się dało kamieniami. Nie jestem z tego powodu szczęśliwa a one w ogóle ale gdyby nie takie rozwiązanie problemu to do dziś byłby piach, zielsko i klepisko wszędzie. Jeden z moich pupili wykopał sobie jamę pod stolikiem ogrodowym szukając cienia i chłodu. Nogi potem nam grzęzły w brudnym piachu. Takich historii mogłabym przytaczać setki. Niestety przy psach nie ma idealnego ogrodu i trzeba się z tym pogodzić. By nie przekopywały nowego trawnika zastosowaliśmy bezprzewodowe ogrodzenie dla psów. Biedne te moje psy ale rekompensuję im to długimi spacerami. Dzisiejszy był nawet za długi jak na 12 letnią starowinkę. Łapy odmówiły posłuszeństwa
Ale się rozpisałam
A powiedz, jak usytuowane względem stron świata jest ta skarpa z podkładami, nagrzewając się od słońca wydzielają zapachy ?