Doskonałość tylko jedno ma imię - nazywa się Ogród nie tylko bukszpanowy Zmienność hidcotowej zachwyca, a nowe kule pływające w stawie to świetny pomysł
To już wiem jaki drugi język na studiach wybiorę Bo myślałem o francuskim! Mogę być Waszym podwykonawcą A tak na serio to fotki poprosimy jak już się wydoktoryzujesz z róż - a jest czego się uczyć, bo wiadomości o nich w necie co niemiara... Ja też jak sadzę jakąś nowość to sprawdzam co lubi - po całkowitym założeniu ogrodu...Ale lepiej późno niż później
Madżen - jak nie Ty to kto?? Kolega mi napisał, że dzisiaj na drugi dzień dali to samo...Muszę zweryfikować tę wiadomość poprzez inne osoby, bo być może będę w znacznej części odpowiedzialny za "setki" z egzaminów w naszej klasie, bo to zdjęcie powędrowało nie tylko tu
PS. Ty jesteś raczej z tej "drugiej" strony jeśli chodzi o pierwsze zdarzenia - dzisiaj nawet spotkałem szyld z Deto... w aptece Fajny jest - podczas stania w kolejce miałem czas to ogarnąłem cały z góry do dołu Ale suplementu nie kupiłem...Było by to dziwne...co najmniej Sebuśkam
Po pierwsze gratulejszyn
Po drugie hi hi ja już bym ksiegowania tych zdarzeń gospodarczych nie zdała. Ja już tylko dokumenty z tych zdarzeń generuję lub analiuję
Elu, stęskniłam się za Tobą Dobrze, że już jesteś... jak dobrze pospacerować po Twoim królestwie.
Sebek ma rację... za mało zdjęć.
Przesyłam gorące pozdrowienia
Do mnie chmury zawsze ze Śląska przychodzą, więc prawdopodobnie nie zdążyłaś ich złapać i poszły do mnie W tym roku mocno ograniczyłem podlewanie - może ze dwa razy stałem z wężem i podlewałem wszystko - jedynie świeżo posadzone rośliny dostają wodę. Reszta sobie radzi, bo są już ukorzenione - po za tym u mnie ziemia trzyma wodę, bo nasadzenia są gęste, a dodatkowo ziemię chroni warstwa kory. Skoro o niej mowa to wypada mi ją uzupełnić Pozdrawiam
Szałwiom zetnij kwiatostany i może parę liści - kłosy nie będa zbyt długie, ale będzie ich kilka Właściwie już możesz zerknąć gdzie zaczęły odbijać i tam przyciąć A rabata kulkowa po prostu boska!!! Moje kulki jeszcze nieufryzowane, ale niech no tylko przestanie padać!!!
Nigdy nie chciałbym mieć takiego płotu, ale ten jest jeszcze na prawdę spoko I powinnaś się cieszyć, że na Twojej stronie jest "front" tego płotu - bo od sąsiada chyba jest płaski beton