To normalne, zbyt wielka część zielona w stosunku do bryły korzeniowej, która jest ucięta. Należy redukować część zieloną poprzez cięcie, formowanie. Podlewać systematycznie i ewentualnie zraszać.
Kamisia, jeżynki stopniowo dojrzewają, tak więc na Ciebie poczekają
Los anabelki dzikiej (że tak powiem) się waży, zobaczymy ... A jeżówki odmianowe u mnie też przerzedzone. Za to te najzwyklejsze nadrabiają, tyle że białości nie chcą trzymać Czosnki główkowate u mnie cały czas w pełni kwitnienia, pierwszy raz je mam, i już wiem, że kupię więcej. Mam zamiar je do seslerii dosadzić w dużej ilości.
Asia dziękuję Hortensje pod brzozami też bardzo lubię. Gorzej z białym jeżówkowym poletkiem, bo się ostatnio samo z siebie pstrokate porobiło A fotki pagórkowe owszem oglądałam u Ciebie chyba nawet wczoraj. Znajomo wyglądały Oczywiście inne rzeczy też widziałam, jak np. cudnej urody ciurkadełko
Ale piekne kwiaty czy to pysznoglowka ? Jezowki tez Ewuniu masz piekne zastanawiam sie czemu chcesz sie pozbyc pomaranczowe jezowki a ja tak kocham pomaranczowe
Miro wełna jest w celu lepszej ochrony folii przed gryzoniami. Zrobiłam wg zaleceń... I ogromnie się cieszę, że nie skusiłam się na cieńszą folię... a niewiele brakowało
I jak tu robić ogórki jak koper lokatorzy zaanektowali ...
No już sobie kupiłam
Mam jedną żółta NN, ta raczej wysoka nie jest.Ale jestem z niej zadowolona.Małą sadzonkę kupiłam.Już jest u mnie 3 rok .
I wygląda bardzo ładnie
Jeżówka Marmalade , 3 rok nikła stoi w miejscu i zakwitła 1 kwiatkiem.
Chyba ją przesadzę.Ale już raz była przesadzana . i żadnego efektu to nie przyniosło
I kolejna NN
Jeżówka Green Twister- pierwszy raz zakwita w moim ogrodzie