Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

tulucy 23:28, 11 wrz 2018

To ja się boję pomyśleć, co by było, jakbyś miała czas ...
Anitka 23:44, 11 wrz 2018

Zana napisał(a)

Aj jak ślicznie

Wianek utkałaś piękny, tylko taki....jesienny. I wszystkie aranżacje bardzo piękne, a już ta "w pięć minut, co tam było pod reka" to mnie podłamała, bo ja bym musiała dumać ze trzy dni, żeby to wydumać!

Mam nadzieje, że tak ślicznie już pozostanie
Tak, taki jesienny wyszedł Zrobić inny ?
A ja ze trzy lata bym musiała uczyć się zdjęcia robić, żeby takie jak ty robić. Ale nie jestem przekonana czy do twojej perfekcji bym doszła

Anitka 23:46, 11 wrz 2018

tulucy napisał(a)
To ja się boję pomyśleć, co by było, jakbyś miała czas ...

Mój eM też by się bał. Może 10 wianków by powstało
anpi 00:39, 12 wrz 2018

Anitko cudne dekoracje i wianek dyniowy,prawdziwe perełki masz w tej klamociarni...
paulina_ns 06:16, 12 wrz 2018

Chciałbym mieć taką klamociarnię PIEKNIE wyszedł wianek no i pozostałe dekoracje cudne, dobrze napisane jesteś mistrzynią
Iwonka 07:37, 12 wrz 2018

Anitka napisał(a)
I zobaczymy jak to będzie jak się rozrośnie.

Świetnie rozplanowałaś tę rabatę. Podobają mi się bardzo te trójki sadzone rzędami. Może to będzie jakiś pomysł na moje puste nadal obrzeże z przodu działki
Ta żółta trawka to turzyca? Piszesz o rozplenicy a ta wygląda podobnie jak moja turzyca everillo. To jedyny carex, który w końcu dobrze u mnie rośnie. Śliczny jest też wilczomlecz, nie znałam takiej odmiany, chociaż nie wiem, czy przypadkiem w ogrodzie Łobzów nie widziałam, tyle tam sadzonek, że można przegapić.
Podsumowując, jestem zauroczona tym kącikiem, kilka roślin więcej a taka zmiana Pamiętam dobrze to miejsce, będzie super jak się roślinki rozrosną a nie są jakieś wysokie więc nie przytłumią koła.

Anitka napisał(a)

Anitko jesteś naszą wiankową mistrzynią i wielką inspiracją. Ja w końcu dojrzałam do decyzji o pomalowaniu drzwi wejściowych na jakże oryginalny kolor... biały Na obecnym brązie tylko jasny wianek wyglądał dobrze, a wszystkie inne które wieszałam ginęły w ciemnicy.

Anitka napisał(a)

Śliczna kompozycja w moich ulubionych kolorach Dobrze, że udało ci się pogonić ćmę, te bukszpany to twój znak firmowy i tak ma pozostać!!! Chociaż dotarłam do fotek z rakietą "tenisową", jesteś świetnym graczem
makadamia 07:50, 12 wrz 2018

Masz niezwykły dar do detalu i do "dopieszczania" - u Ciebie wszystkie kątki takie... wykończone.
No rewelacja po prostu
Monia81 07:51, 12 wrz 2018

Anitko wianek rewelacyjny, Ty to masz głowę pełną pomysłów, cudnie ci te aranżacje wychodzą jestem pełna podziwu dla Twoich zdolności bardzo dobrze, że bukszpany się uratowały brawo TY pozdrawiam
Wiolka5_7 08:09, 12 wrz 2018

Anitka napisał(a)

To tylko jedna runda wygrana, ale nie rozłoży mnie na łopatki.
Walcz Wiolu. Powodzenia.

Dzieki
Dekoracje u ciebie jak zawsze ze smakiem
abiko 08:25, 12 wrz 2018

Anitka jak zwykle cudne rzeczy robisz z niczego. Wianek piękny.. masz dar, ale to ci za każdym razem powtarzamy. Szczerze zazdroszczę.. a nie powinnam

Dynie białe też zawsze kupuję, ale ostatnio nie miałam do nich szczęścia. Normalnie chyba zgapię ten wianek, choć nie mam tyle rzeczy w swojej klamociarni.