Mam nadzieje, że tak ślicznie już pozostanie
Tak, taki jesienny wyszedł Zrobić inny ?
A ja ze trzy lata bym musiała uczyć się zdjęcia robić, żeby takie jak ty robić. Ale nie jestem przekonana czy do twojej perfekcji bym doszła
Świetnie rozplanowałaś tę rabatę. Podobają mi się bardzo te trójki sadzone rzędami. Może to będzie jakiś pomysł na moje puste nadal obrzeże z przodu działki
Ta żółta trawka to turzyca? Piszesz o rozplenicy a ta wygląda podobnie jak moja turzyca everillo. To jedyny carex, który w końcu dobrze u mnie rośnie. Śliczny jest też wilczomlecz, nie znałam takiej odmiany, chociaż nie wiem, czy przypadkiem w ogrodzie Łobzów nie widziałam, tyle tam sadzonek, że można przegapić.
Podsumowując, jestem zauroczona tym kącikiem, kilka roślin więcej a taka zmiana Pamiętam dobrze to miejsce, będzie super jak się roślinki rozrosną a nie są jakieś wysokie więc nie przytłumią koła.
Anitko jesteś naszą wiankową mistrzynią i wielką inspiracją. Ja w końcu dojrzałam do decyzji o pomalowaniu drzwi wejściowych na jakże oryginalny kolor... biały Na obecnym brązie tylko jasny wianek wyglądał dobrze, a wszystkie inne które wieszałam ginęły w ciemnicy.
Śliczna kompozycja w moich ulubionych kolorach Dobrze, że udało ci się pogonić ćmę, te bukszpany to twój znak firmowy i tak ma pozostać!!! Chociaż dotarłam do fotek z rakietą "tenisową", jesteś świetnym graczem
Anitko wianek rewelacyjny, Ty to masz głowę pełną pomysłów, cudnie ci te aranżacje wychodzą jestem pełna podziwu dla Twoich zdolności bardzo dobrze, że bukszpany się uratowały brawo TY pozdrawiam
Anitka jak zwykle cudne rzeczy robisz z niczego. Wianek piękny.. masz dar, ale to ci za każdym razem powtarzamy. Szczerze zazdroszczę.. a nie powinnam
Dynie białe też zawsze kupuję, ale ostatnio nie miałam do nich szczęścia. Normalnie chyba zgapię ten wianek, choć nie mam tyle rzeczy w swojej klamociarni.