Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogródkowe perypetie:) 22:42, 09 lip 2018

Do góry
Z ogrodu Kasi i jej bajki zdjęcia za chwilę. Agania już pokazała u siebie część Wojsławic jej okiem. Część zdjęć się powtórzy.. ale może nie wszystkie

Wojsławice to dokładnie ogród dla ludzi. Dla rodzin, singli, tych co szukają tłumu ale i ciszy. Jest tyle zakątków, że każdy znajdzie coś dla siebie. Byliśmy w dniu kiedy powinno być dużo osób i było, ale na takim areale te tłumy się rozmyły. Można jechać spokojnie w weekend, nie trzeba urywać się z pracy

Oczarowało mnie zarządzanie tym wielkim ogrodem. Płacimy za wejście i robimy to na co mamy ochotę. Dzieci idą na plac zabaw, mamy karmią maluchy, rodziny piknik a może kiełbaska z grilla, poczytać książkę - czemu nie, dokształcić się z petrografii, ależ proszę bardzo..
Poleżeć na trawie.. nie ma tabliczek, wejść na czereśnię po drabinie.. oby tylko było po co.. Oby więcej taki managerów.

Przed wejściem zakupy i konkurs liliowców. Inspiracje na wianek z wystawki

Moja bajka 22:40, 09 lip 2018

Do góry
Co powiesz swojemu? Może nie zauważą....jak myślisz?

Zobacz Krzyś nie zauważył i tak Ją kocha, że wszystko wybaczy
Nasi też nas tak kochają

Mamusiu goście jeszcze wszystkiego nie zjedli

może jeszcze coś wcisną sprawdzę

Ciociu musisz, bo mama się pogniewa....Nuka chlebka nie lubi
Ogrodowe przygody 22:39, 09 lip 2018

Do góry
Ogrodowe przygody 22:37, 09 lip 2018

Do góry
aspirina

pomponella

jedyny na wiosennej sadzonce boscobell
Ogrodowe przygody 22:34, 09 lip 2018

Do góry
pashmina

graham thomas

the wedgwood rose

ghita
Odcienie zieleni 2 22:34, 09 lip 2018

Do góry
Efffa napisał(a)

Powiem Ci Ewa, że zjawiskowe masz te odcienie zieleni Bardzo mi się podoba róznorodność i spójność zarazem na tej rabacie
Czubajkowy Ogród 22:33, 09 lip 2018

Do góry
Doranma napisał(a)
Na dobranoc jeszcze kwitnąca magnolia

Oj, jak ja zazdroszczę tym, którzy mogą rano i wieczorem przechadzać się po swoim ogrodzie. Ale cieszę się, że mam zdjęcia, zapamiętane widoki pod powiekami i zapach unoszący się znad wazonu z kwiatami. Jakoś przetrwam do weekendu Pa!
Witam się u Ciebie pierwszy raz, jakoś nigdy nie trafiłam na Twój piękny ogród. Kwitnąca magnolia mnie zaintrygowała. Należę do tej grupy szczęściarzy co mogą w szlafroku z kubkiem kawy w ręku przywitać dzień w swoim ogródku. Twój letni domek jest tak cudowny, że nawet w marzeniach trudno byłoby go zmaterializować. Chyba nigdy nie widziałam fajniejszego letniego domku. Ogród masz bardzo kolorowy czyli całkowicie w moim guście. Pozdrawiam.
RODOS - trochę inaczej 22:31, 09 lip 2018

Do góry
sylszu napisał(a)
W kilku miejscach rośnie jako pozostałość po poprzedniej właścicielce takie coś. Jest tego dużo, wysokie i za chwilę będzie kwitnąć. Co to jest? Chodzi mi o to wysokie na pierwszym planie bo w tle to powojnik pięcioklapowy

Przypomina nawłoć kanadyjską.
Do raju daleko - u Ewy 22:30, 09 lip 2018

Do góry
Ewa777 napisał(a)

Kasiu, miło Cię widzieć Róże w tym roku rzeczywiście są piękne i zdrowe. Bardzo długo u mnie kwitną.

Przycięłam azalie japońskie tak jak radziłaś i powiem Ci, że ślicznie się zagęszczają

Róże Heidi Klum kwitną nieprzerwanie

Pięknie.
Ogrodowe przygody 22:30, 09 lip 2018

Do góry
aleden B

nn

paprika

sirius
To tu- to tam- łopatkę mam ! 22:21, 09 lip 2018

Do góry
tulucy napisał(a)
Faktycznie z moim tempem i pomysłami do takiego etapu ogrodowego dojdę pewnie za 10 lat

12cm nie mam, chyba najwyższe 10. Ostatnio kupiłam dwie pary, zaskakująco wygodne...

O matko- dwie pary? I jeszcze wygodne...

Źle zinterpretowałam Twoje słowa. Chodziło o etap ogrodowania, a nie życia.
Wciąż się przyglądam temu, co nasadziłam pod kątem mojej ewentualnej wydolności za lat kilka. Upraszczam, gdzie mogę. Trawnik wciąż trzeba kosić.

Podwórkowa rehabilitacja 22:18, 09 lip 2018

Do góry
I takie tam pstryki
Ranczo Szmaragdowa Dolina 22:16, 09 lip 2018

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Bergenia mi teraz zakwitła

Tak mi już kwitną te hortensje, które w LM szczepiłam dwa lata temua Oni wywalili bez przeceny

Przepiekne hortensje, najbardziej zazdroszczę miejsca na to wszystko
Podwórkowa rehabilitacja 22:15, 09 lip 2018

Do góry
Ascot, czosnek Red Mohikan, Królowa Elżbieta, miniaturowy liliowiec

Rozpoznawanie chorób i szkodników 22:15, 09 lip 2018

Do góry
Hej , moja sosna od kilku lat zagęszczana poprzez przycinanie przyrostów w tym roku nie wypuściła ich wcale a teraz chyba usycha.
Pytanie czy rzeczywiście już nic z niej nie będzie?
Co jej dolega?
Czy to jakaś choroba która zaraża inne drzewa bo drzewo z boku chyba też usycha
Ostatnie zdjęcie wykonane rok temu trzy pierwsze dziś
Poradźcie bo jestem załamany

Ogród Mirelli 22:09, 09 lip 2018

Do góry
MirellaB napisał(a)
Floksy żaróweczki na rabacie

Piękna kompozycja
Mirellko, jestem pod wrażeniem Twoich hortensji. Chyba za mało o swoje dbam. Poczytałam sobie ciekawych rzeczy u Ciebie. Jutro polecę po florowit i zleję też szałwie, bo coś nie chcą odbijać.
Macham serdecznie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies