Co i jak? Nowicjuszka
08:08, 15 maj 2015
Podkłady to tzw. cufal
Jechałam 3 maja (święto) po mamę i w drodze powrotnej widzę chłopów na torach, zatrzymałam się, pogadałam, ustaliliśmy cenę i potem załatwiałam na szybko transport. U mnie w okolicy podkłady chodzą po 30-40 zł za szt. - używane, transport własny. Rożnica w cenie jest spora. Podkłady nie śmierdzą, drzewo jest dobre i jak jeszcze zobaczyłam ptaki siedzące na podkładach, to już nie mam wątpliwości, co do zakupu.
Jedynie co mnie irytuje, to to, że znowu muszę czekać z glebogryzarką, aż skarpa będzie zrobiona. Wszystko mam już kupione piasek, trawa, projekt nasadzeń też, to wieczne czekanie mnie dobija.
Ostatnio kupiłam roślinki 1 na allegro z Białegostoku -NIE POLECAM tragedia
Drugi zakup to firma polecona mi przez Agnieszkę, zakupiłam turzyce i szałwie omszoną i tu jestem bardzo zadowolona zarówno z roślin jak i z ceny.

Jedynie co mnie irytuje, to to, że znowu muszę czekać z glebogryzarką, aż skarpa będzie zrobiona. Wszystko mam już kupione piasek, trawa, projekt nasadzeń też, to wieczne czekanie mnie dobija.
Ostatnio kupiłam roślinki 1 na allegro z Białegostoku -NIE POLECAM tragedia
Drugi zakup to firma polecona mi przez Agnieszkę, zakupiłam turzyce i szałwie omszoną i tu jestem bardzo zadowolona zarówno z roślin jak i z ceny.