No włąsnie, odnalazła się, fajnie
I wspominkowe fajne zdjęcia , bo przypominają nam wyjątkowy piękny wspólny czas
Hortensja Bobo
Moje zimowity pod krzaczkami roślinami, zduszone ale są.
Muszę i to koniecznie je przesadzić w inne miejsce.I więcej w grupie
Radziłaś,Aniu, jak przekwitną ?
Czyli niedługo już będzie można na jesieni ??
Właśnie wyszłam z Twojego pięknego ogrodu, nawet synowi go pokazywałam i mówiłam, że swój chyba zaorzę i pójdę w Twoje ślady. Dziwnie popatrzył na mnie i spytał, a masz tyle sił? No i ostudził szybko moje zapędy, bo ja tych sił nie mam. No ale jakieś drobne zmiany na pewno zrobię. Rozplenice mi ładnie się rozrosły, będę je dzielić. Tylko wcześniej wykupię chyba wszystką ziemię z Biedronki, może będzie lepiej trzymać wilgoć niż mój piach.
Lilie są piękne no i ten zapach, tylko że mnie to się wszystkie kwiatki podobają.
Jednoroczne, a przede wszystkim cynie zasiałam dla koloru w ogrodzie. Z doświadczenia poprzednich lat przekonałam się, że właśnie te kwitną najdłużej. dlatego przyszalałam i kupiłam kilka torebek. Sadziłam też po kilka sztuk.
Bardzo się cieszę, że podoba Ci się mój ogródek
Dziękuję za miłe słowa i gorąco pozdrawiam
Agnieszko, jak miło zobaczyć swoje roślinki zrobione inną ręką..Dziękuję i ja za ten wyjątkowy , wspaniały czas.
Mam nadzieję ,że jeszcze będziemy się widzieć.
Cieszę się,że mąż się nie zraził.
Drzwi dla was są zawsze otwarte
U mnie jakoś żyją.Kilka tylko bardziej upał dotknął.
No i róże marne, chorują , plamistość i gole łodyżki
Dzięki za link o werbenie.
Poczytałam.
Spróbuję wysiać do gruntu wiosną.Bo u mnie mało miejsca na parapetach
Tylko dobrze oznaczę miejsce aby nie wyplewić.Bo tak też potrafię
To się nazywa krzAK róży . U mnie nędza różna nie wiem czy ta miłość przetrwa. Z wielką przyjemnością pochodziłam znowu po Twoim ogrodzie . Tez Lubie jesień te kolory trawy i szeleszczace liście.