A tak wygląda teraz Kartkowa, a może już powinna to być około altankowa
Udało mi się nareszcie obsadzić skarpę za "wielkim murem" Teraz tylko czekać aż przytyje W przyszłym roku powinien być busz i będzie miło i zacisznie
Witam, po baardzo długie przerwie. Niestety obowiązków teraz tak dużo że tylko czasami wpadam pooglądać co u Was Bardzo bym chciała nadrobić zaległości, ale chyba to dopiero w zimie takie cuda Bardzo dziękuję, zaglądacie i pamiętacie o mnie już pokazuję co u mnie się pozmieniało Frontowy przytył
Pokochałam rozplenice i dlatego będą na najwyższej skarpie w bardzo dużej ilości
Mam we frontowym Vanilki które od początku mnie denerwują. Co prawda mają piękne duże kwiaty ale o deszczach leżą i krzaczki są zdecydowanie mniejsze od posadzonych obok Limek. Udało mi się rozmnożyć Limki i MM w tym roku i zastanawiam się czy nie przesadzić z frontowego Vanilek i zastąpić je nowymi Limkami.
Jedną tak.
A z druga to nie wiadomo, uschnięte gałązki
Dziękuję za pozytywne słowa.Człowiek sam sadzi, sam sobie tworzyw rabaty i wychodzi jak wychodzi..
Nie zawsze coś pasuje, to potem przesadzanie, dosadzanie itp.Znasz to ??
A okolica cudna.Lasy laki zalew
Kaczka nasza, i znajomi w gościach z dzieciakami
Plaża jest z drugiej strony Zalewu i dobrze,większy szum jest tam.A tutaj od strony działek, fajnie , cisza , spokój
A taki wi8dok ma 5 minut drogi alejką i szosą
Wooow, ale zbiory! ALe Ty masz zupełnie inny areał, to potrzebujesz większych ilości faktycznie.
Nad Candy prince to sobie też rozmyślam gdzie je dać, ale boję się, że z Flaming Purissima mogłyby się gryźć? Jedne w odcieniu chłodnym drugie z kolei ciepłe.. jak myślisz? Pytam, bo ja nie jestem specjalistką od dobierania kolorów...
No szkoda. Ciężko powiedzieć, czy były trefne, wszystkie wcześniej wsadzone pięknie rosną, myślę jednak że to upały. Dokupiłam kolejny sześciopak, dzisiaj wsadzę.
Zobacz:
Aniu, teraz hortensje są na pierwszym planie w ogrodzie, a mam ich sporo, więc bujnie to wygląda
Jestem bardzo zadowolona z hortensji You & Me Together - ma bardzo dużo wielkich kwiatów, jeszcze się nie przebarwia i nie przypala na słońcu. Jest piękna
Ewuś , dziękuję
Tak, parę razy byłam ( po raz pierwszy w tym roku )w pięknych ogrodach u wspaniałych ogrodwowiczan.
Czas wspaniały,Także i ja rozumiem ciebie.
Po każdym spotkaniu zawsze jaszcze czegoś się chce. jakieś roślinki nowe itp..
A może ja tylko tak mam ??