Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Agania 09:28, 17 wrz 2018

Dorota123 napisał(a)

Dorotko uwielbiam Twoje jesienne dekoracje z jarzębiną, a laleczki
to już bajkowa historia czy to "Jaś i Małgosia"
Dorota123 10:04, 17 wrz 2018

anabuko1 napisał(a)
Dorotko to z tymi różami masz podobnie jak i u mnie
A lilie faktycznie masz przepiękne.
I oczywiście dekoracje jesienne też piękne.Ja niestety nie mam na to czasu ani ostatnio weny .
Czasem w życiu plączą się jakieś drogi i nic się nie chce. Ja żeby nie myśleć o złych rzeczach rzucam się w wir prac, żeby tylko mieć zajęcie. Więc robię dekoracje, dłubię w ogródku i zajmuję się domem. Za miłe słowa bardzo dziękuję.

Dorota123 10:11, 17 wrz 2018

AgataM napisał(a)
Czarujesz pięknymi liliami we wrześniu....
Dekoracja parapetowa jak zwykle zarąbista
Dzięki Agatko, bardzo lubię te białe lilie, mają taki delikatny rysunek na płatkach są tak subtelne w swojej urodzie. Z Twoich ust taka pochwała to już coś, sama robisz przepiękne dekoracje.

Dorota123 10:17, 17 wrz 2018

Katkak napisał(a)
Dorcia dekoracjami przywołujesz jesień. I bardzo dobrze, bo bardzo ją lubię
Jesień to piękna pora roku, szczególnie iak złoci się w promieniach słońca i pięknie szeleszczą suche liście pod stopami.

Dorota123 10:23, 17 wrz 2018

Waclaw napisał(a)

Kompozycja z chmielem przepiękna!

Jak Ty Dorotko to robisz, że jeszcze lilie Ci kwitną?
Chmiel jest bardzo fajny, ale na słonku szybko traci swój zielony kolor. Lilie kupiłam na wyprzedaży internetowej i sadziłam na początku lipca. Jeszcze długo będę się nimi cieszyć bo zakwitają w różnym czasie.

abiko 10:28, 17 wrz 2018

Lilie we wrześniu.. niesamowite Uwielbiam szparag ogrodowy, bo mi przypomina dzieciństwoChmiel uwielbiam do dekoracji, ale wycieli mi w okolicy i nie ma.. i masz Ale u Ciebie zawsze pięknie.. nie mozna się napatrzeć.
Dorota123 10:34, 17 wrz 2018

Agania napisał(a)

Dorotko uwielbiam Twoje jesienne dekoracje z jarzębiną, a laleczki
to już bajkowa historia czy to "Jaś i Małgosia"
Czerwona jarzębina to zwiastun jesieni i bardzo wdzięczny produkt do dekoracji. Kupiłam sobie drzewko jarząbu, ale kiedy ono będzie miało korale to ja nie mam pojęcia.
Laleczki trafiły mi się w śmiesznie niskiej cenie bo po 1,50zł za sztukę, a te kraciaste ubranka od razu mi się spodobały.

Dorota123 10:44, 17 wrz 2018

abiko napisał(a)
Lilie we wrześniu.. niesamowite Uwielbiam szparag ogrodowy, bo mi przypomina dzieciństwoChmiel uwielbiam do dekoracji, ale wycieli mi w okolicy i nie ma.. i masz Ale u Ciebie zawsze pięknie.. nie mozna się napatrzeć.
Chmiel sam się wysiał i to w dobrym miejscu bo przy siatce, co prawda rozlazł się na jabłonkę i porzeczkę, ale już go przytemperowałam. Rośnie na działce u rodziców i mają go wyciąć, muszę go przesadzić do siebie. Za pochwały dziękuję.

Waclaw 16:06, 18 wrz 2018

Dorota123 napisał(a)
Lilie kupiłam na wyprzedaży internetowej i sadziłam na początku lipca. Jeszcze długo będę się nimi cieszyć bo zakwitają w różnym czasie.

Tak późno lilii nigdy nie kupowałem bo myślałem, że nie zakwitną. Czas zacząć kupować
Uroda Twoich dekoracji prześciga naturę
Dorota123 18:25, 18 wrz 2018

Rumianka napisał(a)
Doris, patrząc na Twoje dekoracje, chce się aż krzyczeć z zachwytu, co jedna to piękniejsza...jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich zdolności...
Bardzo się cieszę, że Ci się podoba to co robię. Właśnie zrobiłam coś takiego na poczekaniu. Może być?