Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Gardenarium 20:15, 16 wrz 2018

Rabata jednoroczna z wysokimi cyniami

Instagram Ogrodowiska
GorAna 20:41, 16 wrz 2018

Podziwiam i zazdroszczę deszczu
Szarłaty zachwycające
Mala_Mi 08:33, 17 wrz 2018

Za tydzien obiecalam dyżur z wnukami ....ale co sie odwlecze...... w takim tempie ida zmiany ze czym poźniej tym wiecej do obejrzenia.idziecie jak burza
duju 09:20, 17 wrz 2018

Gardenarium napisał(a)
Po deszczu - wczoraj...

Przepiękne zdjęcie !!!
Uwielbiam dalie, a ta różowa skradła moje serce.
sylwia_slomc... 09:41, 17 wrz 2018

Mala_Mi napisał(a)
Za tydzien obiecalam dyżur z wnukami ....ale co sie odwlecze...... w takim tempie ida zmiany ze czym poźniej tym wiecej do obejrzenia.idziecie jak burza

Też tak myślę
09:45, 17 wrz 2018
ja też poczekam na gotowe albo na bardziej gotowe

najładniejszy widok letnich bylinówek i tak mnie ominął

może w przyszłym sezonie dni otwartych będzie więcej? może wczesna wiosną pojawi się grafik takich dni otwartych na sezon 2019r?

bo od nas to jednak jest ponad 8 godzin w aucie w dwie strony ...i to nie jest takie hop-siup jechać tyle kilometrów na jeden dzień.

a że my do koleżanek warszawianek sie wybieramy wiosną celach towarzyskich na kilka dni to było by nam łatwiej taką dodatkową atrakcję włączyć w nasz grafik podróżny ....bo my raczej skrupulatnie planujemy nasze wyjazdy a grafiki atrakcji sa zazwyczaj mocno napięte

Czekam na grafik dni otwartych w sezonie 2019.
Czy bedzie jakaś oficjalna strona dla tego założenia?

Gardenarium 12:11, 17 wrz 2018

Inauguracja dni otwartych - w przyszłym tygodniu. W zależności od potrzeb - będą dni otwarte.
Po to ten ogród pokazowy w końcu jest tworzony, żeby go pokazywać W tym roku także.

Będzie grafik. Chcę mieć oddzielną stronę, ale nie mam jeszcze. Jest FB i jest ten wątek na razie.

W każdym momencie ogród jest dobry do pokazania, a co Was ominie, to już nie wróci.
To taka dygresja malutka Zapraszamy więc jeśli Wam się uda.

Instagram Ogrodowiska
AgnieszkaW 15:22, 17 wrz 2018

Przepięknie.
Szkoda, że tak mam daleko...
13:55, 18 wrz 2018
Gardenarium napisał(a)
Inauguracja dni otwartych - w przyszłym tygodniu. W zależności od potrzeb - będą dni otwarte.
Po to ten ogród pokazowy w końcu jest tworzony, żeby go pokazywać W tym roku także.

Będzie grafik. Chcę mieć oddzielną stronę, ale nie mam jeszcze. Jest FB i jest ten wątek na razie.

W każdym momencie ogród jest dobry do pokazania, a co Was ominie, to już nie wróci.
To taka dygresja malutka Zapraszamy więc jeśli Wam się uda.

dygresja jest właściwie istotna bo taka filozofia zycia w tym zdaniu jest.

Najlepiej mieć tyle żeby nad tym panować i zawsze nadawało sie do pokazania obcym ludziom i to się tyczy wszystkiego

dom
ogród
auto (w niejednym jest zwyczajnie sajgon)
szafy/garderoby - gdzie ubrania sa przygotowane do włożenia
kazda szafka czy pudełko
kąciki/składziki ogrodnika.... pamiętam z przed kilku lat te wyglancowane
itp itd

tulucy 19:20, 19 wrz 2018

Ale Danusiu gdzież szukać tych otwartych drzwi????