Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:50, 28 paź 2013

Do góry
Ślicznie wrzosom "w Leonie"
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:43, 28 paź 2013

Do góry
Moje stipy pódja do domu. jedna tylko na próbę zostawię a reszta będzie mnie choć chwilkę cieszyła w domku taki mam plan , nie wiem czy dobry
Ogród w lesie 20:40, 28 paź 2013

Do góry
Aga to chociaz opowiedz
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:40, 28 paź 2013

Do góry
marzena napisał(a)
przebiegłam po Twoich włościach na piękne obrazki patrząc

Zaraz wpadnę z rewizytą w celu obejrzenia jing jang

monteverde napisał(a)

Coś na ten temat też mogę napisać

Nom zwłaszcza, że drugi ogród zakładasz....

irena_milek napisał(a)
Dzień dobry,witam na kawie
Corcia nie marudzi, że kawalerka w ziemi
Fajny pomysł z czerwonymi kokardami, ale u mnie bez sensu, wezmę konopie
Milego poniedziałku

Córcia nie marudzi. Wreszcie docenia "wikt i opierunek"

Ewa napisał(a)

Marzenko niestety nie miałam takiej możliwości jak zaczynałam budować, ale nic straconego, na razie ten dodatkowy pokój pełni super rolę oranżerii, meble ogrodowe też juz tam sa
A następny dom to koniecznie z ogrodem zimowym.......

Aaaaa to się wyjaśniła tajemnica zniknięcia garażu

Bea napisał(a)
Ja mam przygotowane pod oranżerię.

Tylko zrobić.

Balkon ocieplony od góry i taras od dołu. Przyłącze jest.

Pozdrawiam Dolny

Pozdrawiam Górny

asc napisał(a)
No to mamy poniedziałek..... ja też trochę ekskluzywnych przedmiotów zakopałam w ogrodzie ..

W ostatnim czasie nastapiło przyspieszenie w zakopywaniu

malkul napisał(a)
Świetnie wyglądają te bambusy!!
I dekoracje przed domem też śliczne!

a pomysł na kokardki dla traw godzień podpatrzenia

Wyobraziłam sobie Twoje gabionowe stipy w kokardkach

Gardenarium napisał(a)
Padam ze śmiechu na myśl o ekskluzywnych przedmiotach zakopywanych przez Anię w ogrodzie

Danusiu Ty chyba 6-tkę w Totka zakopałaś?

Tusiala napisał(a)
Jak ja czekałam na te zdjęcia Przepięknie wszystko wygląda o tej porze roku. A trawy tak ślicznie powiązałaś, że kojarzą mi się ze snopkami zboża, w dawnych latach, na polach.
Masz tesz piękne, nowoczesne wnętrze. Ucieszę się z każdego zdjęcia, które zrobisz w domku

Ps. Dzięki za linki do "Twojej przeszłości"

Tusiala teraz to się musisz uzbroić w ciepliwość ale wychodzę do pracy ciemno, wracam ciemno... Zatem zdjęcia tylko w weekendy...
Wnętrza znajdziesz w przeszlości i gdzieś jeszcze lae musisz doczytać Jest taki wątek na forum z wnętrzami

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Apropos zakopywania kawalerki, mój synuś już się czepia. Ostatnio stwierdził ze zamiast zakopywania tulipanów to bez roboty mogłam mu koszulę kupić. On nie wie ile ja zakopuję co roku tych jego koszul Pozdrawiam.

Nie uświadamiaj go!! Pod żadnym pozorem nie zabieraj go na zakupy ogrodnicze!!!
Ogród niby nowoczesny ale... 20:35, 28 paź 2013

Do góry
Madzia to są petunie? pieknie wyglądaja jak na koniec października
Śliczny ten Twój klonik
Pszczelarnia 20:18, 28 paź 2013

Do góry
Ewo jak jest tyle rąk do pracy to praca wre. Pieknie też opisałaś przebieg prac ale i tak najładniej to Wam w liściach
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:26, 28 paź 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Zrobiłam wczoraj ciasto marchewkowe od Anity (Enya73) - wyszło przepysznie

Bardzo mi miło z tego powodu Ale przepis oczywiście nie jest autorski, dostałam go kiedyś od bardzo miłej kelnerki w kafejce u Pudełków w Pisarzowicach. Lubię tam zawsze usiąść na kawę i ciacho przy okazji zielonych zakupów, no i któregoś dnia trafiłam na to pyszne ciasto, poprosiłam o przepis, potem wypróbowałam w domu i odtąd często gości na naszym stole

Twoje stojaki warto opatentować Szkoda, że u mnie w pracy nie mogę zlecić takiej prywatnej usługi, bo blachy tniemy na CNC, malarnia też jest, ale dla jednej sztuki nie przezbroją maszyn Podziwiam dzieło

Pozdrawiam serdecznie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 09:45, 28 paź 2013

Do góry
Dansiu trzymasz nas w napięciu Mistrzowsko
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 09:42, 28 paź 2013

Do góry
Ciągle wracam do Twoich kompzycji jesiennych, ogląda i oglądam. I jestem pewna że jak do tej pory tej jesieni to TY masz najpiekniejesze zestawienie!!!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:40, 28 paź 2013

Do góry
Świetnie wyglądają te bambusy!!
I dekoracje przed domem też śliczne!

a pomysł na kokardki dla traw godzień podpatrzenia
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 09:30, 28 paź 2013

Do góry
Anitko -wczoraj upiekłam Twoje ciasto marchewkowe - wyszłu mniamuszne
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:29, 28 paź 2013

Do góry
Zrobiłam wczoraj ciasto marchewkowe od Anity (Enya73) - wyszło przepysznie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:23, 28 paź 2013

Do góry
Stojaki na drewno:

A tu inspiracja:
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:18, 28 paź 2013

Do góry
Gabrysia – Klara ma 11 miesięcy.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:03, 28 paź 2013

Do góry
ASC - Aniu zrobiłam placki dyniowe. Takie sobie. Reszta wylądowała na kompoście Design „Malkul” hihihihiihihhhihihiihi.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:09, 28 paź 2013

Do góry
No no no jestem już

Marzenko-ja jestem szczera babka i nie owiajać w bawełnę to powiem Ci kochana, że te kolczyki to wymysł mamusiu i dla mamusi. Mnie się tak podobają dziewczyneczki z kloczykami, że egoistycznie zrobiłam to dla siebie.
Powiem więcej: przecież sto % zakolczykowanych małych dziewczynek i nawet tych ciut większych to tylka aspiracje mamuś.
Ja tak jak i ty, też nie noszę kolczyków choć mam dziurki (to kolczyki zakładam dosłownie trzy razy do roku).
Jak Klara dorosnie i nie będzie nosić kolczyków to jej sprawa i jej wybór.

no juz je ma , wygląda ślicznie i na razie odpukać nic się nie dzieje złego.

Polinka - ja nie odkopałam jak zauważyłam dziure bo jak włozyłam palce do dziury i pomacałam to czułam że jakieś korzenie są i olałam al to niestety były tylko końcówki korzeni jak zajrzyjsz to dasj znac jak twój Smaragd.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:59, 27 paź 2013

Do góry
Gosia... moja dynia jak Twoja by leżała i leżała.. aż by sie zepsuła... wiec cieszę sie, że nie tylko ja tak mam.
Możesz i sknera, ale nie do końca.... nie zgadzam się... i wiesz dlaczego.... A że nie masz ochoty zapitalać by mieć 1100zł wydane na designe.... to ja nie sknera, ale też tak mam.. mozna lepiej spożytkować pozostała kasę.... Ty tworzysz własny desing..... może za ileś lat będą ludzie płacić za znak firmowy "Malkul".......
Ogród Dominiki 18:44, 26 paź 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Tak czułam, że będzie to Osmo.
Tak sobie dumam ile jeszcze olei musi przetstowac mój M. zanim kupi OSMO!

Gosiu, już niech nie testuje tylko się decyduje
Ja zeszłą jesienią postanowiłam przyoszczędzić i do dziś ponosimy tego skutki.
Pomyślałam, aaa jesienią nie musi być osmo, bo spod śniegu nie widać.
Kupiłam 3V3, czy jakoś tak i wiosną się załamałam.
Cały brud przykleił się do desek (w składzie jest chyba wosk) i nie było szans go zmyć.
Ani Karcherem ani niczym - tylko papierem ściernym.
Wy nie ryzykujcie, osmo jest drogi ale skuteczny.
O....! 23:46, 25 paź 2013

Do góry
marzena napisał(a)
miło mi Kondzio, GorAna, Ania asc, Gabrielo, Bogdziu, Agnieszko, Irenko, malkul, Debro, Zbysiu

a teraz zdjecie sprzed chwili z wysokości... ale to kółko yia małe, a ma przecież średnicę 8 m

mgły, nie widać gór, ale zaczyna wychodzić słońce, idę do ogrodu, który zaniedbałam ostatnio...liści w części parkowej jest chyba tona...

[/quote

ale super to wygląda - a tona liści to pół tony kompostu
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 23:20, 25 paź 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Spadam, bo THE BEST czeka
Ale smaczka zostawiam - z malani wróciły też stojaki na drewno przy kominku - jutro może dam rade obfocić

Jutro wielki dzień - córcia zostanie "zakolczykowana"

Dobrze, że taka mała....ja moją kolczykowałam w wieku 4 lat... dwa tygodnie chodzila z jednym kolczykiem bo drugiego nie dala sobie zrobić (nic nie pomogło...NIE i koniec) hahahaha do dziś mamy ubaw jak jej o tym opowiadamy...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies