Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

WilczaGora 21:45, 25 paź 2013

malkul napisał(a)
Anitko- uszy mam gorące ze wstydu że tak miło napisałaś.
Magda70 napisałaby że te nasze rzeczy powstają bo na drugie imię mam SKNERA. I wiesz co, byłoby w tym dużo prawdy. Taka mam naturę, że jestem oszczędna i jeśli widzę lamę za 1200zł a wiem że materiałowo warta jest 100zł a resztę musze dopłacić bo jest design to krew mnie zalewa!
I jeszcze fakt, że chcę mieć coś ładnego ale też niepowtarzalnego i niedostępnego.
Ot i cała tajemnica.

A mojego męża chwal bo i ja go chwalę bo dla mnie jest THE BEST!

i moje dwa grosze...
od 2 dni jestem chora po tych Twoich zdjęciach lamp...
rewolacja tak REWOLACJA !!!
Ewa
Madzenka 21:50, 25 paź 2013

malkul napisał(a)

Jesteś cieszę się bo się trochę przestraszyłam że jak mnei z krzesła wczoraj u Loczka zrzuciłaś to mogłas się obrazić, ale ja naprawde dawno się tak nie usmiałam.lały mi sie łzy choć zupełnie bez powodu Całuski dla Ciebie

Idę poczytać aby sie nie stresować opisęm jak proste jest wykonanie lamp.....

Też mam bejcę sosna na elewacji tylko moja wygląda jak jajecznica....
malkul 21:53, 25 paź 2013

marzena napisał(a)
Gosiu, zabieram sie do ogladania Twojego nowoczesnego ogrodu, jak zaznaczyłaś w tytule
ale obawiam sie że trochę ta wędrówka potrwa ...
na razie oglądnęłam Twoje wędrówki na niedawnych wakacjach, świetne klimaty...a teraz juz Twoj ogrod

MArzenko - z tym "nowoczesnym" to się po drodze troszkę pozmieniało. może popatrz tylko pismo obrazkowe, bo reszta to ciągłe zmagania i nauka

marzena 21:55, 25 paź 2013

no, tak oczywiscie zrobię, najbardziej zresztą lubię obrazki ogrodów
malkul 22:00, 25 paź 2013

Spadam, bo THE BEST czeka
Ale smaczka zostawiam - z malani wróciły też stojaki na drewno przy kominku - jutro może dam rade obfocić

Jutro wielki dzień - córcia zostanie "zakolczykowana"
Magda70 23:15, 25 paź 2013

malkul napisał(a)
Anitko- uszy mam gorące ze wstydu że tak miło napisałaś.
Magda70 napisałaby że te nasze rzeczy powstają bo na drugie imię mam SKNERA. I wiesz co, byłoby w tym dużo prawdy. Taka mam naturę, że jestem oszczędna i jeśli widzę lamę za 1200zł a wiem że materiałowo warta jest 100zł a resztę musze dopłacić bo jest design to krew mnie zalewa!
I jeszcze fakt, że chcę mieć coś ładnego ale też niepowtarzalnego i niedostępnego.
Ot i cała tajemnica.

A mojego męża chwal bo i ja go chwalę bo dla mnie jest THE BEST!

Ty mnie rozbrajasz Sknero jedna!!!!
No masz takie pomysly, że ja wymiękam....i cieszę się, że mogę Cię (Was) podglądać...
Też sądziłam, ze to lampy będą...a to doniczki...malutkie...boskie!! Dlaczego ty na Ślasku mieszkasz?? Dawaj na Pomorze...od razu nogi będziesz mieć takie dłuuuugie
Magda70 23:20, 25 paź 2013

malkul napisał(a)
Spadam, bo THE BEST czeka
Ale smaczka zostawiam - z malani wróciły też stojaki na drewno przy kominku - jutro może dam rade obfocić

Jutro wielki dzień - córcia zostanie "zakolczykowana"

Dobrze, że taka mała....ja moją kolczykowałam w wieku 4 lat... dwa tygodnie chodzila z jednym kolczykiem bo drugiego nie dala sobie zrobić (nic nie pomogło...NIE i koniec) hahahaha do dziś mamy ubaw jak jej o tym opowiadamy...
Gabrysia_ 08:56, 26 paź 2013

Brawa dla męża,fajne te doniczki
Moja córcia miała też przebite uszka szybciutko,jak miała 9-ięć miesięcy,nawet nie jękła
Gosia ile twoja córcia już ma?

A i bym zapomniała,trzymam kciuki za buka,żeby dał radę
polinka 10:32, 26 paź 2013

Ja wczoraj taką dziurę znalazłam a raczej mój psiak wyniuchał pod smaragdem. Na razie zasypałam ale w pon. muszę odkopać i zobaczyć co tam się dzieje w korzonkach. A kilka dni temu cieszyliśmy się z M., że smaragdy już takie dorodne.
Udanego i słonecznego weekendu
Madzenka 12:33, 26 paź 2013

A ja zadam pytanie po co kolczykujesz? Ja nie noszę kolczyków... To jakiś rytuał????