Jolu, witaj!!
Oj jeszcze duzo roślin nie mam .Ale nie muszę wszystko mieć.
To o mam to mnie cieszy bardzo
ale i jest trochę tez większych czy mniejszych chciejstw
I takowe chyba zawsze u nas będą , prawda ??
I hortki na miejscach docelowych. Silver Dollar w skrzyni (mam nadzieję, że przezimuje. Musiałam jej stelaż zrobić, coby wiatr na razie nie połamał. I Phantom na tyłach obok czapli. Tu rabata jeszcze będzie przerabiana bo jeżówki muszę wcisnąć
Byłam Elu i w Warszawie i pod Warszawą. Czasu na wszystko nie tyle ile chcialoby się.Tak mam trochę nowych traw.większość, na razie będą zadołowane.I czekać na nowe miejsca.
I u mnie popadało.chwasty wszędzie rosną.U nie tez .
Przegorzan banatyński Taplow Blue ma jeden kwiatek. Zdjęcia w necie są chyba podkolorowane. On jest niebiesko szary a nie taki błękitny na maksa. Tawuła Golden Princess zbiera się po cięciu. Lubię jej nowe przyrosty w czerwieni. Krwiściąg tępolistny wypuścił badylek. A myślałam,że nic z niego nie będzie takie marne kłącze dostałam.
Moja ulubienica knautia Thunder and light i cały kawał rabaty na jutro do zrobienia. Nie do końca mam na nią pomysł choć coś mi świta
W moich kalinach Watanabe pojawiły się pionowe gałęzie rosnące od ziemi. Liście wyglądają na trochę większe niż reszta. Czy to normalne zjawisko? Czy to jakieś dzikie pędy, które trzeba wyciąć?