Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

zoja 09:01, 17 sie 2018

oj tak, jesiennie ale pięknie
paulina_ns 08:21, 18 sie 2018

zoja napisał(a)
oj tak, jesiennie ale pięknie

Dziękuję Zoju, muszę się przestawić i nastawić psychicznie,że jesień idzie, nie jest łatwo jak sobie pomyślę o zimie to na samą myśl odechciewa mi się wszystkiego
paulina_ns 08:26, 18 sie 2018

A wczoraj udało mi się trochę podziałać w ogrodzie, nie były to jakieś ciężkie prace oczyściłam kolejne koło, zrobiłam kanciki, wywaliłam bergenię, która rosła przed brzozą w jej miejsce posadziłam siewki stipy z którymi za bardzo nie wiedziałam co zrobić i liczę,że przeżyją zimę w tym miejscu ładnie wyglądają na tle brzozy i tyle prac ogrodowych musiałam jechać z chłopakami do dentysty przy okazji odwiedziłam B. kupiłam Kilka opakowań tulipanów candy prince i powoli oswajam się z myślą,że nadchodzi jesień
paulina_ns 11:52, 18 sie 2018

Podjechałam dzisiaj jeszcze raz do B. i jednak wzięłam na próbę

Kolejne zakupy w przyszłym tygodniu jak jeszcze coś zostanie
eVka 12:59, 18 sie 2018

Dziewczyny. Wszystko wykupicie i dla mnie nie zostanie, a jakoś wygrzebać się z ogrodu nie mogę...
paulina_ns 15:16, 18 sie 2018

effka napisał(a)
Dziewczyny. Wszystko wykupicie i dla mnie nie zostanie, a jakoś wygrzebać się z ogrodu nie mogę...

Ewka spokojnie ja w tym roku za dużo szaleć nie będę, chce tylko dosadzić w paru miejscach, gdzie jeszcze nie rosną i tyle działasz coś w ogrodzie? U nas taki upał,że czekam na ochlodzenie i też mam parę planów na później. Zostawiam Ci moją obecną ulubienice, czyli róże minervę

paulina_ns 15:20, 18 sie 2018

Przy okazji porównanie hortensji phantom i polar bear, piękna jest hortka polar szkoda tylko,że mi się położyła po deszczu, ale podwiązałam i stoi

Vanilki też się już przebarwiły, powoli dołączają do nich rozchodniki, kocham to połączenie

paulina_ns 15:25, 18 sie 2018

Z hortensji magical candle też jestem zadowolona, drugi rok u mnie, a ładnie sztywno stoją.

Limki wyglądają w tym roku cudnie, uwielbiam tą ich biel. I w bieli również szałwia

paulina_ns 15:27, 18 sie 2018

I hortensja ogrodowa

anabuko1 07:11, 20 sie 2018

paulina_ns napisał(a)
Z hortensji magical candle też jestem zadowolona, drugi rok u mnie, a ładnie sztywno stoją.

Limki wyglądają w tym roku cudnie, uwielbiam tą ich biel. I w bieli również szałwia

Piękne widoczki ogrodowe.
Ta niebieska hortka też śliczna
O w B. Już cebulowe się zaczynają ?.muszę tam zajrzeć