Aniu i ja gratki posyłam, podgladam sobie nic nei pisze bo nic mądrego mi do głowy nie przychodzi.Twoja tojeść juz mi z donicy wyłazi, rosnie jak szalona. ciesze się bo szybko da mi efekt
A ja kolego przyszłam Cię ochrzanić! Nie dałeś u mnie linka że będa ogrody Daisy i ja nieszczęsa przegapiłam takie cudowności. a mam rzut beretem.Prosze sie poprawic na raz następny!
Marzena, no no ty ju•z lepiej nie myśl bo i tak piknie masz!!! Jak się nudzisz to zapraszam do mnie roboty po pachy! nawet Klarusia możesz się zająć a ja w ogród pójdę hihihihihi
Wpadłam z rewizytą, ależ masz dorodne warzywka, mniam ,mniam, ja się ucze warzyw i już wiem że musze gęściej siać niż poiszą na torebakch bo za duzo miejsca trace a trumnienki mają ten minus że mało w nich miejsca. Albo ja dziwna jestem
Sławko - lubię twoje inspiracje, zawsze jak wlepisz linka gdzies to przetrząsam dokładnie, a twój avatarek to mój ideał Piekny
Te donice ze stali corten też lubie, my będziemy robić ogromną donicę około dł. ok 16 metrów wys. 40cm szer.65 (tylko podzielone), ale z blachy powlekanej w kolorze antracytowym. Ale u nas jak zwykle wszytsko wlecze się w czasie więc Bóg jednen racz wiedzieć kiedy to nastąpi.
Joasiu, Gierczusiu, Regli – ja tez miałam nadzieję że wyjdzie taniej o wiele, niestety się przeliczyłam, jeszcze jedna taka z PCV czeka na malowanie, ma być zrobiona „a szaro”.
gierczusia dziękuję. Ale u Ciebie to wieeelka konstrukcja . Mój wiąz ma dwie gałezie zwisające. Kupiłam już kijek bambusowy (lekki) o chyba w kształcie krzyża mu zrobię podporę. Nie wiem czy wystarczy przywiązać do tych zwisających konarów czy też musze podeprzecz czymś od ziemi ...
malkul - odpisałam. Kawka tylko w weekendy niestety . Po miętkę zapraszam . Dostałam tez ostatnio melisę i lubczyk
Ani widu ani słychu. Ale jeszcze w nie wierzę. U mnie ziemia cięższa i może głębiej posadziłam niż Ty w doniczkach. Czekam cierpliwie, bo cebulki były w b. dobrym stanie. Najlepiej jak nam zakwitną w sierpniu, he he.
Dziękuję za pamięć. Bardzo ładnie się zapowiadają. Na zachętę i na pocieszenie.
Marzenko, Alu jak tylko się uda, to obfocę. Na razie przywiązałam graby ładnie do bambusów i myślę nad konstrukcją.
Aguś, tak mam jednak graby. Przeważyła u mnie wypowiedź Marzenki oraz widok żywopłotu grabowego pod żłobkiem mojego synka Buk jest piękny ale ... gdybym miała wybierać między czerowny buk a grab, w ciemno wybrałabym buk. Niestety w przypadku koloru zielonego grab wygrał. Na bordowy sobie nie pozwolę
Grabowy żywopłot, nie wiem czy przez układ gałęzi czy żyłki na liściach, ma coś tajemniczego, jest bardzo przestrzenny. Zielony buk ma piekne liście, błyszczące ale dla mnie chyba nawet aż za piękne W mojej przegrodzie cała uwaga ma się skupić na odpowiednio naturalistycznie rozłożonych płasko konarach, na ich formie i mam nadzieję że grab spełni swoje zadanie. Poza tym, jak pisała Marzenka rośnie szybciej, szybciej wypuszcza liście i jest mniej podatny na choroby. Będzie rósł obok róż a więc obecność mszyc absolutnie niewskazana.
Jestem ciekawa co wybierzesz