Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:35, 05 cze 2013

Do góry
No oczu nie mogę odlepić od tego "leżakowania na bukszpanie"
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:28, 05 cze 2013

Do góry
Aniu i ja gratki posyłam, podgladam sobie nic nei pisze bo nic mądrego mi do głowy nie przychodzi.Twoja tojeść juz mi z donicy wyłazi, rosnie jak szalona. ciesze się bo szybko da mi efekt
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:20, 05 cze 2013

Do góry
http://www.weranda.pl/ogrody/14294-lezakowanie-na-bukszpanie

ten ogród mnie zachwycił
I ja podzielę się z Wami moim ogrodem... 22:07, 05 cze 2013

Do góry
A ja kolego przyszłam Cię ochrzanić! Nie dałeś u mnie linka że będa ogrody Daisy i ja nieszczęsa przegapiłam takie cudowności. a mam rzut beretem.Prosze sie poprawic na raz następny!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:02, 05 cze 2013

Do góry
http://www.weranda.pl/archiwum/438-2013-05/14826-maly-ogrod-na-majowki?cid=13
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:03, 05 cze 2013

Do góry
Marzena, no no ty ju•z lepiej nie myśl bo i tak piknie masz!!! Jak się nudzisz to zapraszam do mnie roboty po pachy! nawet Klarusia możesz się zająć a ja w ogród pójdę hihihihihi
Wszystko o czym ... Marzysz 19:31, 05 cze 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Wpadłam z rewizytą, ależ masz dorodne warzywka, mniam ,mniam, ja się ucze warzyw i już wiem że musze gęściej siać niż poiszą na torebakch bo za duzo miejsca trace a trumnienki mają ten minus że mało w nich miejsca. Albo ja dziwna jestem

ja w zasadzie nie czytam, co piszą na opakowaniach, tylko sieję na oko ale ja też chyba dziwna jestem
Wszystko o czym ... Marzysz 19:01, 05 cze 2013

Do góry
Wpadłam z rewizytą, ależ masz dorodne warzywka, mniam ,mniam, ja się ucze warzyw i już wiem że musze gęściej siać niż poiszą na torebakch bo za duzo miejsca trace a trumnienki mają ten minus że mało w nich miejsca. Albo ja dziwna jestem
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:58, 05 cze 2013

Do góry
Sławko - lubię twoje inspiracje, zawsze jak wlepisz linka gdzies to przetrząsam dokładnie, a twój avatarek to mój ideał Piekny
Te donice ze stali corten też lubie, my będziemy robić ogromną donicę około dł. ok 16 metrów wys. 40cm szer.65 (tylko podzielone), ale z blachy powlekanej w kolorze antracytowym. Ale u nas jak zwykle wszytsko wlecze się w czasie więc Bóg jednen racz wiedzieć kiedy to nastąpi.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:53, 05 cze 2013

Do góry
ka1sia

- Thank You Very Much, Thank You Very Much, Thank You Very Much ja też sporo czerpię z ogrodowiska , mnóstwo się tu nauczyłam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:28, 05 cze 2013

Do góry
A tak poza ciągłym deszczem nic takiego sie nie dzieje
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:27, 05 cze 2013

Do góry
Gabrysiu, Evchen – pieścicie moje oczy miłymi słowami

Joasiu, Gierczusiu, Regli – ja tez miałam nadzieję że wyjdzie taniej o wiele, niestety się przeliczyłam, jeszcze jedna taka z PCV czeka na malowanie, ma być zrobiona „a szaro”.
Walczę z ogrodem :) 15:01, 05 cze 2013

Do góry
gierczusia dziękuję. Ale u Ciebie to wieeelka konstrukcja . Mój wiąz ma dwie gałezie zwisające. Kupiłam już kijek bambusowy (lekki) o chyba w kształcie krzyża mu zrobię podporę. Nie wiem czy wystarczy przywiązać do tych zwisających konarów czy też musze podeprzecz czymś od ziemi ...
malkul - odpisałam. Kawka tylko w weekendy niestety . Po miętkę zapraszam . Dostałam tez ostatnio melisę i lubczyk
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 19:50, 04 cze 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
Aga jak Twoje czosnki???

Ani widu ani słychu. Ale jeszcze w nie wierzę. U mnie ziemia cięższa i może głębiej posadziłam niż Ty w doniczkach. Czekam cierpliwie, bo cebulki były w b. dobrym stanie. Najlepiej jak nam zakwitną w sierpniu, he he.

magnolia napisał(a)
zostawiam Ci na zachętę:

Dziękuję za pamięć. Bardzo ładnie się zapowiadają. Na zachętę i na pocieszenie.

malkul napisał(a)
hiihihihih wygląda ja przytulająca się matka z dzieckiem, pięknie To twoje?

Magnolii. Ale pytanie chyba do niej było.

Gabriela napisał(a)
Agnieszka, właśnie spotkałam Cię u Bogdzi, więc jesteś na forum, donoszę że wkleiłam zdjęcia syropu pini. https://www.ogrodowisko.pl/watek/919-ogrod-w-budowie-nieustajacej?page=256#post_3

Gabrysiu, już biegnę. Dzięki.
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 16:32, 04 cze 2013

Do góry
hiihihihih wygląda ja przytulająca się matka z dzieckiem, pięknie To twoje?
Joaśki ogród z wyobraźni - początki 08:49, 04 cze 2013

Do góry
Ku pamięci: JAK ZROBIĆ DONIECE Z RURY pomysł malkul:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=131
Wersja mini mini 22:59, 03 cze 2013

Do góry
malkul napisał(a)
wstawiałam fotki u mnie tej płaskej ściany

Malkul, Wieeeelkie dzięki

Marzena2007 napisał(a)
Proszę o zdjęcia nawet w deszczu

polichlorek napisał(a)
a dzisiaj już nie pada... więc śmiało możesz cykać nowe fotki - CZEKAMY!

Marzenko, Alu jak tylko się uda, to obfocę. Na razie przywiązałam graby ładnie do bambusów i myślę nad konstrukcją.

gusiarz napisał(a)
Justynko - wpadam i czytam, że graby kupiłaś. Pokazuj prędko - też będę kupować na szpaler w rabacie podwyższonej. Ale trwa walka: grab czy buk zielony... i chyba buk wybiorę...Boję się jednak mszyc i innych robali.. Co u Ciebie przeważyło, że zdecydowałaś się na grab?

Aguś, tak mam jednak graby. Przeważyła u mnie wypowiedź Marzenki oraz widok żywopłotu grabowego pod żłobkiem mojego synka Buk jest piękny ale ... gdybym miała wybierać między czerowny buk a grab, w ciemno wybrałabym buk. Niestety w przypadku koloru zielonego grab wygrał. Na bordowy sobie nie pozwolę
Grabowy żywopłot, nie wiem czy przez układ gałęzi czy żyłki na liściach, ma coś tajemniczego, jest bardzo przestrzenny. Zielony buk ma piekne liście, błyszczące ale dla mnie chyba nawet aż za piękne W mojej przegrodzie cała uwaga ma się skupić na odpowiednio naturalistycznie rozłożonych płasko konarach, na ich formie i mam nadzieję że grab spełni swoje zadanie. Poza tym, jak pisała Marzenka rośnie szybciej, szybciej wypuszcza liście i jest mniej podatny na choroby. Będzie rósł obok róż a więc obecność mszyc absolutnie niewskazana.
Jestem ciekawa co wybierzesz
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:23, 03 cze 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Stipy i rozplenice

A mnie interesują te donice.
Czy były przemalowane? Widziałam takie w casto ale kolor mi nie pasował. Pomyślałam o malowaniu.
Pszczelarnia 15:27, 03 cze 2013

Do góry
Pszczółko soczyście zielono u ciebie, piękny warzywnik, widac że sporo pracujecie
U Oci ... 13:08, 03 cze 2013

Do góry
malkul 3 kępy mam od Mariusza

a przy tarasie moje 2 rzędy to kupowałam na allegro ale sprzedawcy nie pamiętam

widze, że sobie skaczemy po róznych forach
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies