Szkoda gadać, ten deszcz zniszczy wszystko. A jeszcze nie tak dawno prosiliśmy o deszcz, bo w ogrodzie była już pustynia...przyroda nie ma za grosz wyczucia.
Umiałabyś mi wytłumaczyć gdzie ta szkółka? Jeśli warto tam jechać.
O tak, Kassandra cudna jest z wyglądu. Ja też zmniejszyłam jej trochę ilość światła.
Aniu, u mnie też już się robią stanowiska dla roślin lubiących strefę płytkiej wody.
Naszą rzeką w mieście rządzi poniekąd wielka zapora, z której od niedzieli upuszczają wodę. Rzeka pełna, ale jeszcze mieści się w łożysku. Podobno dziś miała zapaść decyzja o zwiększeniu ilości upuszczanej wody. Może być nieciekawie. A zapora to bardzo ciekawe miejsce na wycieczkę w spokojnym sezonie. lfficial&channel=fflb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=aCeuUZikC4WTswaj04HYDg&ved=0CC0QsAQ&biw=1280&bih=661" target="_blank" rel="nofollow">https://www.google.pl/search?q=zapora+le%C5%9Bnia%C5%84ska&client=firefox-a&hs=e4b&rls=org.mozillalfficial&channel=fflb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=aCeuUZikC4WTswaj04HYDg&ved=0CC0QsAQ&biw=1280&bih=661
Ani widu ani słychu. Ale jeszcze w nie wierzę. U mnie ziemia cięższa i może głębiej posadziłam niż Ty w doniczkach. Czekam cierpliwie, bo cebulki były w b. dobrym stanie. Najlepiej jak nam zakwitną w sierpniu, he he.
Dziękuję za pamięć. Bardzo ładnie się zapowiadają. Na zachętę i na pocieszenie.