Toszko myślę nad tym co napisałaś intensywnie. Ogród Domi jest genialny muszę się w nim zadokowac

ja jestem za takie sugestie bardzo wdzieczna. Przyznam się ze mieszkając od 8 lat w tym miejscu przyzwyczaiłam się do takich ozdobnikow i przestałam na nie zwracaćuwage. Gdybym zrobiła całkowite odgrodzenie miejsca wypoczynkowego i takie wąskie przejście to ciężko by było z kosiarka przejezdzac. Myślę raczej o drugim ekranie pionowo tyle że gdyby byśmy się dobudowywali to trzeba będzie to ścinać, a nie chce sobie robić problemu na przyszłość z przerabianiem, bo będzie ciężko z czasem u mnie. Chyba że znów powiekszymy rodzinę i będę na macierzyńskim w domu

to u mnie jedyny czas do wiekszychdzialan ogrodowych. Mój zawód jest specyficzny muszę się uczyc, będę dyzurowac... Już to co szykuje sobie na przyszły rok w ogrodzie zakrawa o lekki masochizm

Co do wysloniecia wpadłam na inny pomysł tak żeby tymczasowo się wyslonic, spróbuję narysować.
Twoje zdanie co do tarasu jest dla mnie na wagę złota. Rzadko spotykam takie opinie, muszę wątek Domi przeszperac. Marzy mi się żeby z domu bezpośrednio wychodzić do ogrodu, tak żeby ogrod stal sie jego częścią dla wszystkich.
Jest jeszcze jedna sprawa - tak naprawdę nie wiem jak będa wyglądać włości mojego męża za jakiś czas. Krąży mu po głowie garaż wiata, budynek gospodarczy, warsztat, kostka i inne. Zostawiłam mu ten temat z braku dalszych sił do persfazji. Żyje taka nadzieja ze mój ogrod tak mu siespodoba kiedyś ze zechce sam coś zmienić w swojej czesci... AchCi faceci

Toszko dziękuję Ci za zainteresowanie, będę wdzięczna za twoje dalsze sugestie!