Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:49, 02 lut 2014

Do góry
W muszce???? Litosci. Jak mogla muszka wygrac??? Sebek, to musial byc jakis uklad, dlatego zdobyles drugie miejsce. Wiem co mowie

Zestaw bialo-rozowo-niebieski super. U mnie z tylu bialo, z przodu rozowo, zostalo przejscie i tam chyba polacze

Macham skrzydelkiem
Po prostu ogród... 09:44, 02 lut 2014

Do góry
Piękne te hiacynty - u mnie też na biało - i nie mogę już wytrzymać tego zapachu - dla mnie jest aż za mocny
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 09:41, 02 lut 2014

Do góry
Prześliczny ten bukiet
Nasz przydomowy ogródek 09:38, 02 lut 2014

Do góry
Jeeeeny jak ja dawno bałwana nie lepiłem..... Teraz mogę sobie tylko z błota zrobić
Ogrodnik Mimo Woli cd 09:36, 02 lut 2014

Do góry
Ania - kibicuję Dasz radę - no jak nie Ty to kto?
Ogród cioci 23:05, 01 lut 2014

Do góry
Krokusy Czyli wiosna? Może na Wasze spotkanie i tulipany zdążą zakwitnąć? Ma być na plusie, więc nie wiadomo
Ogród w skali mikro :) 23:03, 01 lut 2014

Do góry
Przypomniałaś mi, że mam gdzieś w kuchni kakao schowane... Jutro sobie zrobię - ze spienionym mlekiem posypanym cynamonem i być może wiórkami czekolady Pyyycha
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:54, 01 lut 2014

Do góry
Fajnie - do południa cieszysz się zimą, a później wykonujesz wiosenne prace w ogrodzie Mnie dzisiaj rączki świerzbiły by coś porobić w ogrodzie, ale w końcu nic nie ruszyłem
Aha - i melduję, że halny u nas szaleje od dwóch dni Otwieramy sezon?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:44, 01 lut 2014

Do góry
ewa004 napisał(a)

E tam dla kobiety zawsze ma znaczenie
Ciekawe kto był tym pierwszym ?

Kolega w muszce
Szmaragdowy Zakątek 20:55, 01 lut 2014

Do góry
Witam wszystkich i już odpowiadam. Najpierw jednak dziękuję za odwiedziny.

Bogdzia – lubię jeździć i byle spuchnięta noga mi nie przeszkodzi.

kasiek, zbigniew_gazda, jagoda99 – ja ciągle myślę o wiośnie, dziś zrobiłam rekonesans po sklepach ogrodniczych – wszędzie są wiosenne prymulki, hiacynty i żonkile. Pojawiły się też nasiona do warzywniaka, dużo jest nasion ziół i kwiatów. Jednym słowem wiosna tuz tuż….

Kasik – zwierzaczek za uchem podrapany, on też nie może doczekać się wiosny – brakuje mu biegania po działce od rana do wieczora. Machamy do Zary i do Figo.

Marzena2007, Sebek – mój kręgosłup na razie nie protestuje, zakupiłam mu wygodną poduszeczkę samochodową i jest ok.

hanka_andrus, ewa004, monitka – widzę, że wszystkie nie możemy doczekać się wiosny…zima dopiero przyszła, a już jej mamy dosyć….jakoś zleci już jest luty….

paniprzyroda – przejrzałam przysłowia o luty…zobaczymy czy się spełnią…..
Gdy w lutym mróz mocno trzyma, będzie krótka zima. (u mnie teraz +1 stopień)
W lutym śnieg i mróz stały, w lecie będą upały.
Jak słońce jasno świeci na Gromnice (2 luty), to przyjdą wielkie mrozy i śnieżyce.
Kiedy w Gromniczną
(2 luty) gęś chodzi po wodzie, to będzie na Wielkanoc chodzić po lodzie.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:50, 01 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Ewa - a dziękuję - nauczycielki sobie zrobiły konkurs między sobą i ponoć byłem drugim najlepiej ubranym facetem tego wieczoru - jakby to miało jakieś znaczenie

E tam dla kobiety zawsze ma znaczenie
Ciekawe kto był tym pierwszym ?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:48, 01 lut 2014

Do góry
Jolu - u mnie góruje biel, odcienie niebieskiego i różowy To ten zestaw?

Ewa - a dziękuję - nauczycielki sobie zrobiły konkurs między sobą i ponoć byłem drugim najlepiej ubranym facetem tego wieczoru - jakby to miało jakieś znaczenie

Oglądam To skomplikowane - przygotowuję się do prezentacji z polskiego i sprawdzam czy się mi to przyda czy jednak nie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:57, 01 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

No i moja parodia rabaty angielskiej na koniec

A teraz idę Was poodwiedzać

Mój ulubiony zestaw kolorystyczny. Pełno takich widuję w Garden Style (bodajże angielskie czasopismo, ale w wersji po niemiecku).
O ile mnie pamięć nie myli to chyba nie chwaliłeś się zbytnio tą rabatą. Mnie się bardzo podoba.
Kolorowe Rabaty Martek 18:58, 01 lut 2014

Do góry
bociek napisał(a)
Martek, nie umiem Cie pocieszyc, ale napisze tak: kilka lat temu przezylam ciezkie chwile, otarlam sie o depresje, ale - nie bez walki z sama soba - udalo sie wygrzebac z dola. Bedzie dobrze, zobaczysz, tylko daj sobie czas. A ja Ci zycze, zeby udalo Ci sie zamknac tamte drzwi i z radoscia otworzyc nowe. Niebo sie wypogodzi a slonce bedzie swiecilo tylko dla Ciebie

Sciskam

Bociuś przyleciałaś !!!
Kochana jeszcze się trzymam i depresji nie daję,ale nie można wejść w stan ekstazy kiedy "zabawa" trwa )))))))))))))))))) To byłoby znowu wykolejeniem.Swoje człowiek musi przejść i basta.Jak Sebek ,młody człowiek słusznie zauważył życie jest brutalne i czasami każdy zmierza się z czymś niesympatycznym w życiu.
Coś Ci powiem,a właściwie wszystkim moim znajomym.Nie raz myślałam sobie,że to,że znalazłam się przeszło 3 lata temu na ogrodowisku to nie przypadek.Dużo ludzi wierzy,że w zyciu nic nie dzieje się z przypadku i moja tu obecność ,obcowanie z fantastycznymi ludźmi też jest jakimś błogosławieństwem .
Tak to czuje i nie ściemniam odczuwam tyle pozytywu płynącego z tych znajomości,że trzeba mi wierzyć . Bez wazeliny ,serio ))))))))
Kolorowe Rabaty Martek 18:41, 01 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Ucz się pokory, ale również asertywności - bo Ci na głowię nasr...ą.... Lajf is brutal Sebuśkam

Sebuś dawno mi narobiono,nie dawałam tylko sobie tego rozmazać.
Z pokorą czekam na finał jak będę musiała pokażę,że promocja na dobroć się wyczerpała.
Bardzo lubię jak mnie stawiasz do pionu )))))
Pozdrawiam.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 15:53, 01 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Danusiu - pokaż koniecznie jutro nam ogród - musi wyglądać bajkowo w takich wielkich czapach

Sebek, pod samochodami śniegu nie ma, w ogrodzie jest, kiepsko to wygląda razem, nie cierpię zimyyy
Ogród z łezką 15:31, 01 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Pstrokacizna czy nie - ważne, by właściciel ją akceptował.... Analiz, sprawozdań i innych bilansów współczuję.... Znam ten ból

Wiesz co? Lubię pstrokate
Nawet mi specjalnie nie przeszkadza ta coroczna gorączka finansowa Dużo gorsze są kontrole...masa roboty, nerwy też jednak są.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:40, 01 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Nie wiem jak będą wyglądać moje hakone w tym roku, ale mogłyby być w połowie tak piękne Jak Twoje Ciekawe w czym tkwi sekret?

Myślę, ze to chodzi o miejsce, rodzaj światła, jakie dostają i wilgoci tam nigdy nie podlewam , bo stale wilgotno jest, może to właśnie ten sekret?
Sebciu, u ciebie tak wszystko buja, że nie mam obaw iż hakone jeszcze da czadu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:38, 01 lut 2014

Do góry
Irenko - dżungla to chyba właściwe określenie Ciekawe jak będzie w tym roku? W razie czego piłą łańcuchową posługiwać się umiem, więc nie powinno być problemów

Zmykam - dom sam się nie posprząta
Kolorowe Rabaty Martek 11:30, 01 lut 2014

Do góry
rozajerycha napisał(a)

Bardzo bym chciała,ale uczę się pokory,wszystko w swoim czasie Vivo ...
Tulę .

Ucz się pokory, ale również asertywności - bo Ci na głowię nasr...ą.... Lajf is brutal Sebuśkam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies