Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:46, 16 lis 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
a ja leniuchuję....nawet na kije nie poszłam dziś

O? To znak, ze zapadasz w sen zimowy? Jakoś do Ciebie to nie pasuje?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:45, 16 lis 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Zmobilizowałaś mnie Idę się "wyjoggingować"

Czytałam, ze biegasz Przy Twoim wzmożonym wysiłku intelektulanym bieganie to jest TO!!!!
ogrodoweimpresjejolki 09:44, 16 lis 2013

Do góry
Jolu każdy spacerek na świeżym powietrzu będzie przyjemny, nawet w deszczu. Gdy nie pracuję w ogrodzie to nawet deszcz na spacerze mi nie przeszkadza, tak złakniona jestem świeżego powietrza. Ale Tobie życzę słońca i bezwietrznej pogody!
Ogród w skali mikro :) 09:41, 16 lis 2013

Do góry
Eluś czarownico ogrodowiskowa macham!!!
W Białce pozjeżdżamy na nartach a pod górę na miotle!!!,
Mój ogródek pod Gdańskiem 09:27, 16 lis 2013

Do góry
Moniika napisał(a)

Wiem Irenko... tez myślałam o jakiejś dodatkowej aktywności ale tak strasznie późno wracam z pracy i jestem taka zmęczona że M mi odradza bo mówi że padnę i nie wstanę i mam odpoczywać jak wracam a nie szukać " atrakcji " . Moze coś w tym jest... Myśle za to o ćwiczeniach - tylko ze na myśleniu sie kończy ...
Pozdrawiam serdecznie M

Moniko po zmęczeniu psychicznym najlepszy jest wysiłek fizycznych. Mi też się nie chce ,.. Ale na jogę mam malutką grupę i jesli ktokolwiek wypadnie zajecia się nie odbędą, więc mobilizujemy się wzajemnie. Ale to za malo, zaczęłam powolutku trenowac bieganie i powiem Ci, że chyba nic tak dobrze nie woływa jak samopoczucie. Na drugi dzień stres mnie nie dobija .., trzymam mocno kciuki za samopoczucie i wytrwałość.
Marzenie o... 08:58, 16 lis 2013

Do góry
kasiula79 napisał(a)

Cześć Agatko.
Długo wzbraniałam się przed fachowcem od ogrodów, a kiedy w końcu się zdecydowałam - efekt jego pracy okazał się bardzo średni. Przede wszystkim roślinki zostały zaprojektowane w sposób przypadkowy, chaotyczny. Co z tego że "w pakiecie" miałam piękną wizualizację mojego przyszłego ogrodu tzw. spacer po ogrodzie. Szybko zorientowałam sie że coś jest nie tak, po tym jak np. na tej wizualizacji wszystkie rośliny kwitły w jednym czasie: magnolia z jeżówkami, tulipany z hortensjami itp. Ostatecznie wg tego projektu obsadziłam trzy strony ogrodzenia szmaragdami, co też nie było trafione, bo teraz trochę jest monotonnie. Już myślę jak to zmienić na wiosnę. Później trafiłam na ogrodowisko - bardzo odpowiadał mi styl projektów Danusi, dlatego zdecydowałam się na projekt od niej i może to nieskromnie zabrzmi, ale jestem bardzo zadowolona. Wiosną zostało mi obsadzenie zachodniej strony i może wtedy wreszcie skończę

pozdrawiam Cię serdecznie

Różnicę już naocznie widać piekne te Twoje rabaty, szkoda, ze je tak rzadko pokazujesz.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 08:55, 16 lis 2013

Do góry
Agata cudowne widoki japońskie pokazujesz, ah gdzie u siebie japoński zakątek stworzyć?
Rododendronowy ogród II. 08:49, 16 lis 2013

Do góry
Źycze zatem aby czas mijał miło. Oby do Świąt
Co z tym ogródeczkiem począć 08:44, 16 lis 2013

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Ewa zobaczyłam sierściuchowe dziury..... chyba bym skórę wygarbowała....

Nie ma co wygarbować... Ewka wskakuj na rower i przegon za sobą sierściucha z 10 km, będzie spokój , to z nudy!
Mój zimą musi ze mną i córką biegać, bo spacerekto krótki za mało.
Zasada nr 1 - zmęcz gada,
2. Tresuj/ćwicz/wydawaj komendy
3 na kóncu milość.
I to się sprawdza, wymęczony jest spokojny i szczęśliwy...
Co z tym ogródeczkiem począć 08:40, 16 lis 2013

Do góry
ewa004 napisał(a)
Oglądącie mecz ???? Czuję że znowu zaśpiewamy........... Polacy nic się nie stało

P.S Po akcji którą teraz Polacy zagrali jestem tego pewna

M wczoraj na żywo tę klęskę oglądał.... A ja robiłam za jego kierowcy i w samochodzie obrazę narodową musiałam znosić....
Ogród Tosi 08:37, 16 lis 2013

Do góry
Cisza....
Postawić trawkę nad i... 08:36, 16 lis 2013

Do góry
baraga1904 napisał(a)

...ćwiczę intensywnie ( nawet po dzisiejszej mam niedosyt!!!) i równocześnie rehabilituję to może coś z tego będzie? do wiosny muszę ten kręgosłup do pionu ustawić bo będzie bardzo potrzebny .... niestety na dzień dzisiejszy nie planuję wyjazdu do Białki chociaż bardzo bym chciała... za dużo tych chorób i wypadków...no chyba mam skifobię?

Aguś moźesz wyjazd czysto towarzysko potraktować
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 08:35, 16 lis 2013

Do góry
To ja uciekam przed chorobami, tylko ciasteczko ugryzę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:28, 16 lis 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Hmm.
Typowa polska rodzina Marzenko.
wiec tak mam dwóch małych ludzi jedno ma 6 lat a drugie obecnie 11 m-cy. Strszy przedszkole+rehabilitacja dwa razy w tygodniu + raz plastyka + dwa razy basen nauka. Rozwieźć poczekać przywieźć obrobić.
Mała na razie normalnie z mamusią. Juz łazi sobie pieknie. Jak śpi lub sama się zajmie zabawą to : wszystkie sprawy oboczne firmy męża+dwie firmy na pełnej księgowości+dom+ obiadki + ogród, i wszystkie inne przyjemności.
kilka razy w miesiącu babcia pomoże przy małej (na placach jednej ręki policzyć)
Noce zarawa ne księgowanie czytanie przepisów itd.
Tata-obowiązków dzieciowo-domowych brak.
Jak ja to robię?
Sama nie wiem!
Ale chyba będą zmiany. Czas pokaże.

Wychowuj M'a , czsami dlugo to trwa,.. Ale po kilku latach mój zaczął gotować i robić zakupy. Od razu było łatwiej... Gdy dzieci dorosną a M nauczysz obowiązków będzie luzik.... Tylko to ciągłe transportowanie dzieci jest uciązliwe... Niestety tak szybko nie mija.
Wojny domowe też są potrzebne, rozejmn najprzyjemniejszy potem
Ogród z platanem. 08:22, 16 lis 2013

Do góry
Gratulejszyn na pierwszą setuchę! I zdrówka życzę!
Kwiatowy ogródek Monteverde 08:17, 16 lis 2013

Do góry
Sezon ptaszkowy zaczęty a kwiatowy się kończy
Borówcowy raj 08:13, 16 lis 2013

Do góry
Widzę że Wielkopolska się jednoczy, coraz więcej spotkań
A miało być tak pięknie.... 08:10, 16 lis 2013

Do góry
Renatko piekne serby kupiłaś, wyglądają na zdrowe i są bardzo hęste. Czy nie za blisko sciany posadziłaś?
Ciesze się, że się. Sotkamy w styczniu!
Kubusiowo II 07:59, 16 lis 2013

Do góry
Gosiu a co to jest ten "duży"?
Ogród niby nowoczesny ale... 22:52, 15 lis 2013

Do góry
Superowe twoje - magnoliowe selserie
Wreszcie sie doczekałam zdjeć !! melduje że skrzynki po warzywach wykorzystałam do zakopania donic z cebulowymi.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies