Badanie z krwi wyszło dobrze teraz na kontrolną wizytę czekamy.
Sezon zaczęłam, ciacham na całego, każdy mięsień w rękach mnie boli, ale jestem w połowie dużego ogrodu Jeszcze jutro i może będę mogła sprzątać bylinówki mokro woda w trawie chlupie nawet na zboczu, ziemia w głąb jeszcze zamarznięta.
Też już na kfiotki czekam
Na razie mam tylko takie
Dzisiaj rozpoczęłam sezon, ale, że u mnie nocne lekkie przymrozki na poziomie -2/-3 stopnie więc nie ciachałam, ale znalazłam sobie inne zajęcie, za którym aż tak bardzo nie przepadam, no ale cóż trza to zrobić... teraz wszystko mnie gryzie...
czyszczenie szmaragdów rozpoczęte..
dość sporo suszu się nazbierało...
Dla wszystkich kochanych koleżanek w dniu waszego święta
Spełnienia wszystkich marzeń,
zadowolenia z siebie, radości życiowej
i aby każdy kolejny dzień był Dniem Kobiet
życzę Wam moje wspaniałe, niepowtarzalne Panie!
Cieszę się, że podzielasz moje zdanie. Maja klasyczny, ponadczasowy urok.
O takich marzyłam w wersji drewnianej, ale te tez będą pięknie wyglądały w ceglanej elewacji z ceglanym parapetem i zieloną okiennicą
Dziękuję za dobre słowo. Mam ten aparat od wczorajszego popołudnia i ciągle nim kręcę. Mam nadzieję, że się dogadamy
Buziaki wieczorne!
Sylwus jestem zachwycona obsługą tego aparatu miałam w życiu kilkanaście różnych aparatów, w zasadzie od kiedy pamiętam zawsze mam minimum dwa. Uwielbiam to i bez aparatu się nie ruszam z domu
Uczę się ustawień, ale chyba nadajemy na tych samych falach
Szpaków cała masa, nareszcie!
Ja łapię i jedne i drugie
Kinguniu zwykłe, pcv . Chciałam drewniane, ale cena mnie zabiła, a tu się nadarzyła okazja i mam do całego domu.
Projektu nie mam, działki budowlanej też nie, ale... okna , drewno na podłogi i płytki do łazienki, kuchni i na wszystkie podłogi mam ...ot cała ja
U mnie bardziej zgaszona zieleń , już wstawiałam ale pokażę jaka, no może ciut jaśniejsza ale w tej tonacji
U mnie będą wszędzie , bo tak przerobiłam projekt żeby wszędzie pasowały
Przypominać nie musisz, ale to za jakiś miesiąc w wielką ochotą się z Tobą spotkam
Młodemu zdrowia, a gdzie on to załapał?
U nas szpaki są od 3 dni, ku mojej ogromnej radości
Jak tylko zdobędę piec bukiet masz jak w banku
Buziaki!
A teraz najnowszy cel. Uprzedzam zdjecia nie sa najpiekniejsze i miejsce wymaga gruntownego uporzadkowania - gdy teraz brak lisci wszystko widac bardziej
Prosze nie cytowac bo moze bede chciala je usunac.
Od ulicy
Od furtki
W strone furtki:
I zblizenie na podstawe:
To juz bardzo stary zywoplot czyba z karagany- ma ponad 30 lat. Chce go wyciac juz od jakiegos roku, ale odpuszczalam bo robilismy inne rzeczy. Docelowo chcialabym osiagnac to:
Cenzura
Czyli symetrie obok bramy. Tu zdjecie z okna przyszlej sypialni.
Chce szmaragdy od ogrodzenia, potem hortensje i blizej nizsze nasadzenia.